Дијана. Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 Ceco, nije prazno, nego taj čitač želi biti anoniman... Gore, 5-6 poruka iznad, Ivan je okačio šablon tabele u Excellu, na google drive. Mislim da je to radna verzija. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Април 16, 2016 Пријави Подели Написано Април 16, 2016 Sjajno je, Ceco, čak je i Svijetla sedmica uobzirena. Svaka čast! ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heruvim Написано Април 18, 2016 Пријави Подели Написано Април 18, 2016 hvala citam . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 Псалам 3. Господе, како је много непријатеља мојих! Многи устају на мене. Многи говоре за душу моју: нема му помоћи од Бога. Али Ти си, Господе, штит који ме заклања, слава моја; Ти подижеш главу моју. Гласом мојим вичем ка Господу, и чује ме са свете горе своје. Ја лежем, спавам и устајем, јер ме Господ чува. Не бојим се много хиљада народа што наваљују на мене. Устани Господе! Помози ми, Боже мој! Јер Ти бијеш по образу све непријатеље моје; Ти разбијаш зубе безбожницима. Од Господа је спасење. Нека буде на народу твом благослов твој. Биљана 1234 and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 Јел може мене неко да замени? Не стижем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 Možda bi mogao brat Heruvim, kao revnosni novi čitač... Ako se složi,@Heruvim upao bi na tvoje mjesto u stalnoj grupi (16.) umjesto njegovog 4. mjesta u rezervnoj. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 Може ли мене само недељу дана неко да замени? Вечерас читам, а после бих наставила следеће среде увече. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 Траже се два добровољца да замене Ђорђа Р и Сању Т. Хајде јунаци, јавите се. Није пријатно ником да чита по две катизме свако вече Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 Ja moram da se odjavim, ne stizem od obaveza da citam redovno. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 Замолила бих да се јаве они који редовно читају. Да видимо колико нас има. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 3 hours ago, Драгана Милошевић рече Замолила бих да се јаве они који редовно читају. Да видимо колико нас има. @Дијана. @Драгана, видим да је тесно.Заборавите шта сам тражила, настављам да читам нормално.Нађите ви за остале замену, мени није баш толико критично. Дијана. and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
алиса Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 On 6/9/2016 at 12:11, Драгана Милошевић рече Замолила бих да се јаве они који редовно читају. Да видимо колико нас има. Јел треба да се јављамо? (видим датум 9.6. а нико није одговорио... ја читам...) Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Svaka cast, Bog zna da li je grupa uopste na okupu. Inace, ja sam pocela da citam na mjestu Djordja R, pa nek neko/ako/kad bude pravio tabelu zamijeni nasa imena ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Ne znam stvarno da li nas ima 20. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
алиса Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 А да ли неко мења Гордану? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука