Драгана Милошевић Написано Новембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2016 On 10/31/2016 at 21:24, Драгана Милошевић рече Н О В Е М Б А Р O ovoj. Ti si na vrhu tabele, i pocinjes sa 9. katizmom АлександраВ, Mаслачак and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2016 Д Е Ц Е М Б А Р Mаслачак, PredragVId and Tavita је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 Ј А Н У А Р мало сам се заиграла са бројевима, па сам ухватила крај децембра и почетак фебруара. Праштајте! PredragVId, Kaludjerovic Sreten and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
алиса Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Maло сам збуњена, зашто мене нема нигде у распореду? Тј. где сам ја била, сада пише Ивона, јели то нека грешка,или је нешто друго у питању? Ја сам редовно читала, а данас сам хтела нешто да проверим у распореду, и видим, нема ме ... АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
алиса Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Вратих се на претходне две стране, да није можда уместо Огла требало да чита Ивона? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Хм, поткрала се грешка. Ти си на свом месту а Ивона чита Оглов распоред. PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
алиса Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 У реду, хвала! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 1, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2017 Ф Е Б Р У А Р 2017 АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 1, 2017 Пријави Подели Написано Март 1, 2017 М А Р Т ИгорМ and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 А П Р И Л АлександраВ, Саша од Москве and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 23, 2017 Пријави Подели Написано Април 23, 2017 ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВЕЧЕРАС НАСТАВЉАМО СА ЧИТАЊЕМ ! АлександраВ, obi-wan, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 23, 2017 Пријави Подели Написано Април 23, 2017 Dobro bi bilo da se izbaci trenutni raspored, da ljudi znaju ko je dokle stao... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 23, 2017 Пријави Подели Написано Април 23, 2017 On 4/2/2017 at 17:23, Драгана Милошевић рече А П Р И Л Ево. Од Светле седмице па надаље. Kaludjerovic Sreten, АлександраВ and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 1, 2017 Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 М А Ј obi-wan and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 1, 2017 Пријави Подели Написано Мај 1, 2017 Ових дана, ова наша саборност у молитви напуниће три године. Нек је свима на здравље и спасење. алиса, АлександраВ, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука