Jump to content

ПРИДРУЖИТЕ СЕ: Саборно читање Псалтира за добробит народа и мир у Цркви

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 2 weeks later...
  • Одговори 958
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@obi-wan  @Tavita @ Маслачак 

Христос воскресе. Настављамо вечерас са читањем псалтира после мини одмора.

• Свиђа ми се 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Драгана Милошевић рече

@obi-wan  @Tavita @ Маслачак 

Христос воскресе. Настављамо вечерас са читањем псалтира после мини одмора.

Imas li neku pribliznu evidenciju koliko ljudi cita? Pitam `nako, posto je forum slabo posecen, pa ne znam ko jos prati temu. Ja sam inace u onom drugom timu, da kazem rezervnom, pa ne citam redovno, ali svakako kad god mogu.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, obi-wan рече

Imas li neku pribliznu evidenciju koliko ljudi cita? Pitam `nako, posto je forum slabo posecen, pa ne znam ko jos prati temu. Ja sam inace u onom drugom timu, da kazem rezervnom, pa ne citam redovno, ali svakako kad god mogu.

Једино да тагујем све, па да видимо ко је ту, ко није.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Драгана Милошевић рече

Једино да тагујем све, па да видимо ко је ту, ко није.

Ma nije to nista hitno, nego reko druzenja radi.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Будући, да нико није одговорио на моју приватну поруку и питање: Да ли читају катизме?, нема смисла да и надаље правим распоред. 

Једноставно је тако због слабе посећености форума.

Хвала на разумевању. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Драгана Милошевић рече

Будући, да нико није одговорио на моју приватну поруку и питање: Да ли читају катизме?, нема смисла да и надаље правим распоред. 

Хвала на разумевању. 

Хвала ти на уложеном труду.

• Свиђа ми се 1

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Драгана Милошевић рече

Хвала на разумевању. 

Ako dodje do neke promene, tj. ako se neko ipak javi, ti prenesi i ovde, pa se mozda i nastavi citanje.

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Očigledno da forum uopšte nije posećen ... 

Ali meni je lično koristio da proverim s vremena na vreme da li se Katizma koju trenutno čitam poklapa sa rasporedom , al eto ni ja nisam posećivao forum od Vaskrsa. Lično , čitam možda vikendom omašim , pa brže bolje nadoknadim propušteno ,ali sam za vreme posta čitao i dve Katizme dnevno...

Eto o jemoje iskustvo...

Pozdrav ,ako iko čita ...

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, zaremet рече

Očigledno da forum uopšte nije posećen ... 

Ali meni je lično koristio da proverim s vremena na vreme da li se Katizma koju trenutno čitam poklapa sa rasporedom , al eto ni ja nisam posećivao forum od Vaskrsa. Lično , čitam možda vikendom omašim , pa brže bolje nadoknadim propušteno ,ali sam za vreme posta čitao i dve Katizme dnevno...

Eto o jemoje iskustvo...

Pozdrav ,ako iko čita ...

Поздрав Заремет. Сад ћеш имати прилику да 15 минута које си користио за Псалтир искористиш за форум. :)

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Наравно да се наставља где се стало. 

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Хајмо браћо и сестре опет да читамо саборно Псалтир. Кад, ако не сад? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Лепо се договорите, да нас има најмање 20. 

Испратићу вас табеларно кад кажете да сте спремни.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...