Драгана Милошевић Написано Август 1, 2022 Пријави Подели Написано Август 1, 2022 А В Г У С Т 2022 Violetta Valery, Предраг М, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Август 2, 2022 Пријави Подели Написано Август 2, 2022 Kako mi je toplo oko srca što me još ima u rasporedu. Hvala @Драгана Милошевић Драгана Милошевић, obi-wan, Violetta Valery and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 3, 2022 Пријави Подели Написано Август 3, 2022 Распоред се не мења док неко не изрази жељу. Milica Bajic and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 3, 2022 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2022 С Е П Т Е М Б А Р 2022. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 29, 2022 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2022 О К Т О Б А Р 2022. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 1, 2022 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2022 Н О В Е М Б АР 2 0 2 2. obi-wan and Јанко је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 4, 2022 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2022 Д Е Ц Е М Б А Р 2022. Задња хоризонтала почиње 6. - ом катизмом! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 30, 2022 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2022 Ј А Н У А Р 2 0 2 3. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 31, 2023 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2023 Ф Е Б Р У А Р obi-wan and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 28, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2023 М А Р Т obi-wan and PredragVId је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 2, 2023 Пријави Подели Написано Април 2, 2023 А П Р И Л Христос васкрсе! Светле седмице не читамо Псалтир, јер је време радости! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 30, 2023 Пријави Подели Написано Април 30, 2023 М А Ј 2 0 2 3. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 30, 2023 Пријави Подели Написано Април 30, 2023 Опрости, молим те да ме склониш са групе неко време. Ако и кад поново будем у могућности јављам се. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Април 30, 2023 Пријави Подели Написано Април 30, 2023 Ja bih čitala umesto Janka, samo se bojim da sam nepouzdana. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 1, 2023 Пријави Подели Написано Мај 1, 2023 пре 14 часа, sanja84 рече Ja bih čitala umesto Janka, samo se bojim da sam nepouzdana. E posto si nepouzdana, onda si prava. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука