Драгана Милошевић Написано Јануар 2, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2021 Ј А Н У А Р 2021. obi-wan, Предраг М, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 3, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2021 Хвала за табелу! Негде сам се у међувремену забројао, касним за једну катизму, али ћу да се прилагодим овој табели. Сад сам погледао, новембар ми се поклапа, али децембар ми уместо 4. почиње од 5. катизме, што значи да вероватно свима иде једна унапред. Остали, јавите како стојите, да знамо како ћемо даље. obi-wan and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 3, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2021 пре 6 минута, БанеЛ рече Хвала за табелу! Негде сам се у међувремену забројао, касним за једну катизму, али ћу да се прилагодим овој табели. Сад сам погледао, новембар ми се поклапа, али децембар ми уместо 4. почиње од 5. катизме, што значи да вероватно свима иде једна унапред. Остали, јавите како стојите, да знамо како ћемо даље. Da ne bi bilo komplikacija, ja sam prosto presao na ovu tabelu ovde. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јануар 4, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2021 Прочитао један дан двије и прилагодио се новој табели. Agaton Vuzman, БанеЛ and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 4, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2021 Добро је што нисам избрисала из компа табелу obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 4, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2021 Има л' места, од када, и коју почињем? Фала ви унапред.? obi-wan and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 4, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2021 @Јанко Uvek ima mesta. Dobro nam dos`o u ekipu. Sa` ce @Драгана Милошевић da te ubaci negde u poredak. Јанко је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ГорданаП Написано Јануар 4, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2021 Помоз' Бог свима, Зовем се Гордана, нова сам на форуму и радо бих вам се придружила у читању Псалтира. Данас (4. јануара) читах 7. катизму. Па ме, ето, упишите у табелу на одговарајуће место. Поздрав obi-wan and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 4, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2021 Пошто нема Драгане, нек' буде нотификовано да сам зауз'о место између мр Паксона и Милице Бајић, вечерас 16 па грувам даље... Поззз Agaton Vuzman and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 4, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2021 пре 39 минута, ГорданаП рече Помоз' Бог свима, Зовем се Гордана, нова сам на форуму и радо бих вам се придружила у читању Псалтира. Данас (4. јануара) читах 7. катизму. Па ме, ето, упишите у табелу на одговарајуће место. Поздрав Bog pomog`o, dobro nam dosla na forum. Upisace Dragana cim bude dosla, nema brige. Ako se desi da je to mesto popunjeno, predlazem da te onda ubaci na neko drugo upraznjeno mesto. пре 35 минута, Јанко рече Пошто нема Драгане, нек' буде нотификовано да сам зауз'о место између мр Паксона и Милице Бајић, вечерас 16 па грувам даље... Поззз Moze brale, upisace ona cim dodje. Јанко је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 5, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2021 @Јанко Договорено! Јанко and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 27, 2021 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2021 Ф Е Б Р У А Р Agaton Vuzman and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 М А Р Т Agaton Vuzman and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 31, 2021 Пријави Подели Написано Март 31, 2021 А П Р И Л obi-wan and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 28, 2021 Пријави Подели Написано Април 28, 2021 М А Ј obi-wan, Олимп and БанеЛ је реаговао/ла на ово 2 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука