Родољуб Лазић Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 А ово можемо да гледамо и са ведрије стране, јер сам мало подигао тему која би иначе брзо "потонула". https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 Хм, па си рекао да је ти сумњива ова пракса! Целих 15 минута дневно одузме катизма. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 пре 1 минут, Родољуб Лазић рече А ово можемо да гледамо и са ведрије стране, јер сам мало подигао тему која би иначе брзо "потонула". Никад није потонула. хехе. "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 пре 2 минута, Родољуб Лазић рече А ово можемо да гледамо и са ведрије стране, јер сам мало подигао тему која би иначе брзо "потонула". E jos I orden da ti se da za uslugu trolovanja; nema nista od toga, ova tema je za nezlonamerne, vec za zdravo-normalne molitvenike koji vole svoju Crkvu. Ovde svakako nije mesto cinizmu niti sarkazmu. Putuj dalje po drugim temama. Kako se nisi zabunio da pomognes citanju Psaltira? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 пре 4 минута, Драгана Милошевић рече Хм, па си рекао да је ти сумњива ова пракса! Немаш баш много смисла за хумор? Нема везе, поздрављам те, жива ти мени била. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 пре 1 минут, "Tamo daleko" рече E jos I orden da ti se da za uslugu trolovanja; nema nista od toga, ova tema je za nezlonamerne, vec za zdravo-normalne molitvenike koji vole svoju Crkvu. Ovde svakako nije mesto cinizmu niti sarkazmu. Putuj dalje po drugim temama. Kako se nisi zabunio da pomognes citanju Psaltira? Ал смо сви нешто опасни и надрндани. Остаћу овде и шалићу се с вама колико ми је воља. А путоваћу кад ја будем хтео. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 пре 4 минута, Родољуб Лазић рече Немаш баш много смисла за хумор? Нема везе, поздрављам те, жива ти мени била. По овом питању немам, шетај . Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 @obi-wan Ускачи Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 пре 51 минута, Драгана Милошевић рече @obi-wan Ускачи `De da uskacem? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2019 I ljudi, neka nam brata Rodje, sto ga terate? Nista nije rek`o naopako, i treba malo da se nashali. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Новембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2019 Помаже Бог. Да ли могу опет да се прикључим читању Псалтира? Осећам потребу да дам неки допринос миру у Цркви. obi-wan and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2019 Добродошао брате! Од децембра рачунамо на тебе! Н И Н Е, Milica Bajic and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pravoslavac995 Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 Помаже Бог! Хтео би да се прикључим читању псалтира, ако је могуће што пре.Послато са ELE-L29 користећи Pouke.org мобилну апликацију obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 On 30.10.2019. at 13:07, Драгана Милошевић рече Н О В Е М Б А Р Испод "Тамо далеко" су два празна поља НИНЕ православац Нађите датум у заглављу табеле и свој ред. Јелена М., obi-wan and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pravoslavac995 Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 @Драгана Милошевић Ако се слажете ја бих одмах испод "Тамо далеко" obi-wan and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука