Драгана Милошевић Написано Децембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 ДЕЦЕМБАР 2017. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 31, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2017 СРЕЋНУ НОВУ 2018. ЖЕЛИ ВАМ АДМИН ТИМ Ј А Н У А Р 2018. АлександраВ, obi-wan, Svetlana Pecin-Saraguda and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Ф Е Б Р У А Р JESSY, obi-wan, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Хвала Гаго Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 23, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2018 АлександраВ and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 25, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2018 M A Р Т АлександраВ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 Допуна распореда за март. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 @Драгана Милошевић ako imas vremena mozes li mi objasniti tabelu, recimo gornju na vrhu gde ima I pink obelezeni datum? I da li je odredjeno individualno citanje u odredjeno vreme I br. katizme? (izvini ako je glupo pitanje, ali nije mi samorazumljiva tabela, pa bolje da pitam pre nego se prijavim ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 Горе на врху су дани, недеља је издвојена "пинк" бојом испод су датума, рецимо овде почиње 18. март и тера до краја месеца марта. Број катизме поред имена стоји број катизме за одређени дан - датум Катизма се чита у вечерњим сатима АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 E hvala ti! Jos mi samo navedi primerom, recimo dve kolone u kojima su popisana imena citaca, kada napr. "maslacak" I "obi-wan" treba da citaju I koje katizme? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 Почињу маслачак и Оби 18. март - 6. катизма 19.март - 7. катизма ... итд Број катизме је водоравно дани су вертикала у табели obi-wan and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 пре 5 минута, "Tamo daleko" рече E hvala ti! Jos mi samo navedi primerom, recimo dve kolone u kojima su popisana imena citaca, kada napr. "maslacak" I "obi-wan" treba da citaju I koje katizme? Gore iznad su ti datumi, vidis datum (npr. danas je 12.ti) i onda se samo spustis tako da se kolona i red datuma i imena seku u jednom polju. U tom polju ti pise koja katizma ide tog dana za to-i-to ime. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече Gore iznad su ti datumi, vidis datum (npr. danas je 12.ti) i onda se samo spustis tako da se kolona i red datuma i imena seku u jednom polju. U tom polju ti pise koja katizma ide tog dana za to-i-to ime. Razumela sam to, nego mi nije jasno , da li I ti I maslacak citate recimo u nedelju, 6 katizmu? Potom sutradan I ti I ona citatte 7 itd...? dve osobe ista katizma u jednom danu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 пре 4 минута, "Tamo daleko" рече Razumela sam to, nego mi nije jasno , da li I ti I maslacak citate recimo u nedelju, 6 katizmu? Potom sutradan I ti I ona citatte 7 itd...? dve osobe ista katizma u jednom danu? Da, leva popunjena kolona su "obavezni" citaci, desna poluprazna smo mi "dopunjaci". "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 пре 4 минута, "Tamo daleko" рече Razumela sam to, nego mi nije jasno , da li I ti I maslacak citate recimo u nedelju, 6 katizmu? Potom sutradan I ti I ona citatte 7 itd...? dve osobe ista katizma u jednom danu? Да, обоје читају исту катизму Десна колона је златна резерва, али читамо сви Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука