Smaragdni kamičak Написано Октобар 6, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2020 Juanito, Dominika, Просечан србенда and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Октобар 6, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2020 On 1. 10. 2020. at 8:43, Danijela рече Irina i Jakov Expand Da ne poveruješ. Lepa je. Kako to da se nije udala za nekog našeg? хахаха, Dominika and mperica је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mperica Написано Октобар 6, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2020 On 6. 10. 2020. at 18:47, Bojan* рече Lepa je. Kako to da se nije udala za nekog našeg? Expand Zato što je i ovaj čovek lep. Ali izgleda i da je dobrica a ova mi se čini opasna, poješće ga kao kinder čokoladu.. Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 7, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2020 Veoma je rasisticki i ruzno i ovo sto pisete jer ne poznajete ljude i ne znate nista o njima. Smaragdni kamičak, Лидија Миленковић and Santi је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Октобар 7, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2020 Као ћале ове лепотице и као таст овог шмекера, могу вам рећи да су се "нашли" боље него што сам маштао док сам се Богу молио за њу претходних 25 година, 1 месец и 18 дана! Али ... ко то још броји?! AnaLaz, Avocado, Juanito and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 7, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2020 Ako je koza Jakovova najveci greh, ode covek u raj, preskacuci sva mitarstva. Toma, AnaLaz and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 7, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2020 Ма каква кожа, него љубоморни људи јер их ниједна неће, па им остаје само да вређају. Уместо да раде на себи, они се још више укопавају. А младенцима нек је благословено, па да у будућности Данијела слика и подели нам овде мале коврџаве лоптице. mperica, Лидија Миленковић, Dominika and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 7, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2020 On 7. 10. 2020. at 8:56, Toma рече Као ћале ове лепотице и као таст овог шмекера, могу вам рећи да су се "нашли" боље него што сам маштао док сам се Богу молио за њу претходних 25 година, 1 месец и 18 дана! Али ... ко то још броји?! Expand Čestitam! Toma је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 7, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2020 On 7. 10. 2020. at 8:56, Toma рече Као ћале ове лепотице и као таст овог шмекера, могу вам рећи да су се "нашли" боље него што сам маштао док сам се Богу молио за њу претходних 25 година, 1 месец и 18 дана! Али ... ко то још броји?! Expand Са срећом, ћале и тасте, и што пре деда био! И нека ти их све добри Бог сачува и заштити од сваког зла! AnaLaz, mperica, Toma and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Октобар 7, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2020 Родољуб Лазић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Октобар 7, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2020 Lublin, Poljska хахаха and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Октобар 7, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2020 Lublin, Poljska Jecić је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Октобар 7, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2020 On 7. 10. 2020. at 7:35, Danijela рече Veoma je rasisticki i ruzno i ovo sto pisete Expand Preteruješ. I to mnogo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mperica Написано Октобар 7, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2020 On 7. 10. 2020. at 7:35, Danijela рече Veoma je rasisticki i ruzno i ovo sto pisete jer ne poznajete ljude i ne znate nista o njima. Expand A kako sam ja to rasista ako sam napisao da je crnac lep i dobar čovek? Jedino sam za curu napisao da mi se čini da je opasna. Sad ne sme ništa ni da mi se pričini? Ne smem ništa ni da pomislim a kamoli da napišem svoj utisak, daleko bilo, pu pu, teško nama, civilizacija propade jer toksični muškarci... Mladencima želim svu moguću sreću, oboje su i mlađi i lepši od mene a ako su se još i "našli" kako njen otac kaže onda može samo da se kaže: Amin! Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 7, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2020 @Bojan* @mperica Јел није фрка да не истролујете тему потпуно? Пошто се зове "Наше фотографије дана", а не "Зашто се наше не удају само за наше". Можете да отворите посебну тему око тога, па ко је заинтересован писаће тамо. Dominika је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука