Jump to content

mperica

Члан
  • Број садржаја

    51
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by mperica

  1. Ako neko već nije postavio čini mi se dobro udađen interaktivni model za procenu rizika zaraze u različitim prostorijama samo da se obrati pažnja da model izgleda podrazumeva da je u svakom scenaiju samo jedan zaraženi. https://indoor-covid-safety.herokuapp.com/?units=metric
  2. https://www.facebook.com/ivan.vujcic.961/posts/394371141738685
  3. Može, nego jel nije frka da mi ne lepiš tuđe poruke tipa "zašto se naše ne udaju za naše" jer ja to niti sam napisao niti lajkovao niti odobravam a preko svega sam reagovao potpuno suprotno od toga rekaviši da je taj ne-naš lep i dobar čovek i da se zato, kao što i treba, udala za njega?
  4. A kako sam ja to rasista ako sam napisao da je crnac lep i dobar čovek? Jedino sam za curu napisao da mi se čini da je opasna. Sad ne sme ništa ni da mi se pričini? Ne smem ništa ni da pomislim a kamoli da napišem svoj utisak, daleko bilo, pu pu, teško nama, civilizacija propade jer toksični muškarci... Mladencima želim svu moguću sreću, oboje su i mlađi i lepši od mene a ako su se još i "našli" kako njen otac kaže onda može samo da se kaže: Amin!
  5. Zato što je i ovaj čovek lep. Ali izgleda i da je dobrica a ova mi se čini opasna, poješće ga kao kinder čokoladu..
  6. Eto lepo sam rekao, kaže čovek to je jednorog
  7. Nije @Bojan* zaglavio ni u kakvom krugu, evo ga i na tjubu.. sa nama ostalima
  8. Što dalje od žena, što kvalitetniji život i čuvam svoj mir. Osim ako naiđe neka savršena. Ali to ima samo u crtanim filmovima
  9. Devojku? To je za vas mlađe ja sam već prošao sve to i idem na sledeći nivo igrice
  10. Tako to ide, nije to šah nego šutiranje penala
  11. Da nema možda neku slobodnu stariju sestru?
  12. Možda si ovako nešto hteo da poručiš @Bojan*u? https://pouke.org/forum/index.php?/topic/70644-sve-sto-ste-hteli-da-znate-o-iskrenim-zenama-itddobar-kanal-za-mž-odnose-novo/&do=findComment&comment=2020886
  13. Neke cure ovde misle da je dečko u pitanju tako da nisam siguran sad baš, ali ako ga neka žena presliša malo komentarima na tjubu videće se šta je.
  14. Pa sad nisam siguran koliko je to dobar savet za njega jer sam čuo da su takve promiskuitetnije od lepotica jer ne mogu da biraju kao lepotice, neko reče da kada im se pruži prilika nemaju kočnice. Ali sigurno nisu sve takve tako da možda je to i dobar savet. Osim ako i on nije izbirljiv, e onda cvrc..
  15. Onda su ti male šanse ali to ti je i filter za žene jer ako se neka i pored svega zalepi za tebe onda si dobio premiju veću nego mnogi lepotani i bogataši. U međuvremenu koliko možeš izgradiš sebi normalan život kakvim si ti zadovoljan jer ćeš ti i da ga živiš i to je to.
×
×
  • Креирај ново...