Драшко Написано Јул 7, 2019 Пријави Подели Написано Јул 7, 2019 Boj bije srce u junaka Smaragdni kamičak, Јелена М., Поет and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Јул 7, 2019 Пријави Подели Написано Јул 7, 2019 Јелена М., Milica Bajic, Аристарх and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Јул 7, 2019 Пријави Подели Написано Јул 7, 2019 Јелена М., dadodj, Rašo and 7 осталих је реаговао/ла на ово 4 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јул 7, 2019 Пријави Подели Написано Јул 7, 2019 @Предраг М Браво за фотке! Предраг М, Zoran Đurović, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јул 8, 2019 Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 Манастир Рукумија Чунга Лунга, Smaragdni kamičak, Јелена М. and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јул 8, 2019 Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 Галилејско језеро ronin, Dominika, dadodj and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јул 8, 2019 Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 On 25.6.2019. at 0:35, Ana B. рече Andrej Tkačov, odlično predavanje za Srbe, pozvao je muškarce da više idu u crkvu, pomenuo je Muslimane koliko su jači, jer se slabo molimo... Дал је снимано то предавање, мсм. има ли на јутуб да га погледам. Није ми то јасно јер муслимани не верују у Исуса Христа који је васкрсао већ у Исуса Барабу који је за муслимане аналогија Христовог страдања и преживљавање Барабе (Варнава ког је народ ослободио на Пасхином суђењу). Значи због тог фалсификовања Писма, муслимани без Сина Божијег не могу доћи до Безпочетног Бога, што значи да њихове молитве не иду даље од поднебесја... Сад су они као јачи у молитви, како то теолог може да оправда, јел објаснио Ткачов како на чему гради тај став?!? морао бих снимак да погледам, нисам никад ни читао А.Ткачова Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јул 8, 2019 Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 пре 3 часа, Аристарх рече Дал је снимано то предавање, мсм. има ли на јутуб да га погледам. Није ми то јасно јер муслимани не верују у Исуса Христа који је васкрсао већ у Исуса Барабу који је за муслимане аналогија Христовог страдања и преживљавање Барабе (Варнава ког је народ ослободио на Пасхином суђењу). Значи због тог фалсификовања Писма, муслимани без Сина Божијег не могу доћи до Безпочетног Бога, што значи да њихове молитве не иду даље од поднебесја... Сад су они као јачи у молитви, како то теолог може да оправда, јел објаснио Ткачов како на чему гради тај став?!? морао бих снимак да погледам, нисам никад ни читао А.Ткачова Objasnio je da su nas nadjacali, jer se slabo molimo. Pitao nas je da li smo poludeli... Pozvao je muskarce da se vise mole i vise idu u crkvu. Pricao je o obrazovnom sistemu zaglupljivanja na casovima biologije... Potrazicu predavanje pa cu ga podeliti... Аристарх је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Разбојник на крсту Написано Јул 8, 2019 Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 On 8.7.2019. at 15:08, Аристарх рече Дал је снимано то предавање, мсм. има ли на јутуб да га погледам. Није ми то јасно јер муслимани не верују у Исуса Христа који је васкрсао већ у Исуса Барабу који је за муслимане аналогија Христовог страдања и преживљавање Барабе (Варнава ког је народ ослободио на Пасхином суђењу). Значи због тог фалсификовања Писма, муслимани без Сина Божијег не могу доћи до Безпочетног Бога, што значи да њихове молитве не иду даље од поднебесја... Сад су они као јачи у молитви, како то теолог може да оправда, јел објаснио Ткачов како на чему гради тај став?!? морао бих снимак да погледам, нисам никад ни читао А.Ткачова Ево брате ја сам био . Погледај делић тога на сајту стање ствари . Он је говорио о народу Српском уопште тако да ниси ти Ану разумео , она је мислила да је и муслиман јачи духовно од атеисте а ми сто у глобалу атеисти . Ткачов се оградио од Срба атеиста али је исто тако рекао да нам је вера у крви и да може да проради лако исто као и у Руском народу . Погледај линк . http://www.pravoslavie.ru/srpska/122229.htm https://stanjestvari.com/2019/07/04/tkacov-dragi-srbi/ https://pravoslavie.ru/srpska/121890.htm Аристарх and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јул 8, 2019 Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 пре 2 часа, Разбојник на крсту рече Ево брате ја сам био . Погледај делић тога на сајту стање ствари . Погледао сам интервију на агапе, постављен је на Поуке, у одељак вести. Али није се помињала тема муслимана колко сам испратио... Вероватно нисам ја добро схватио ану као што кажеш... пре 3 часа, Ana B. рече Objasnio je da su nas nadjacali, jer se slabo molimo. Pitao nas je da li smo poludeli... Pozvao je muskarce da se vise mole i vise idu u crkvu. Pricao je o obrazovnom sistemu zaglupljivanja na casovima biologije... Potrazicu predavanje pa cu ga podeliti... Дал је мислио и на жене да треба више да иду у Цркву? Или ти мислиш да жене имају теже обавезе од мушкараца па не морају баш често да иду у Храмове. Можда се варам, видет ћу, нисам га ја још читао, има преко 50, 60 књига до сада да је објавио у Русију. делује ми као популиста по насловима, не као превише озбиљан теолог. По мени је тренутно пример нашег лудила, овај Карађорђевић (полу Петровић) који опет нешто покушава да скува. Угљанин је директно са званичне позиције саветника "краљевске породице" отишао да прави санџак. Значи, увек исти сценарио мешања у Српска питања и стварања проблема... Био је Патријарх скоро у посету у Бели Двор, са делом епископа и карађорђевићима... баш нам сад хвали сукоба између монархиста и нас осталих који смо се разочарали у карађорђије и петровићије који беже из домовине након забрана слављења Видовдана, рушења србије и стварања југославије. Са њиховим тајним полицијама и операцијама у Цркви, не дај боже да их СПЦ прогласи за краљевску породицу опет. То би покренуло вернике на крв и нож! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јул 8, 2019 Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 пре 20 минута, Аристарх рече Погледао сам интервију на агапе, постављен је на Поуке, у одељак вести. Али није се помињала тема муслимана колко сам испратио... Вероватно нисам ја добро схватио ану као што кажеш... Дал је мислио и на жене да треба више да иду у Цркву? Или ти мислиш да жене имају теже обавезе од мушкараца па не морају баш често да иду у Храмове. Можда се варам, видет ћу, нисам га ја још читао, има преко 50, 60 књига до сада да је објавио у Русију. делује ми као популиста по насловима, не као превише озбиљан теолог. По мени је тренутно пример нашег лудила, овај Карађорђевић (полу Петровић) који опет нешто покушава да скува. Угљанин је директно са званичне позиције саветника "краљевске породице" отишао да прави санџак. Значи, увек исти сценарио мешања у Српска питања и стварања проблема... Био је Патријарх скоро у посету у Бели Двор, са делом епископа и карађорђевићима... баш нам сад хвали сукоба између монархиста и нас осталих који смо се разочарали у карађорђије и петровићије који беже из домовине након забрана слављења Видовдана, рушења србије и стварања југославије. Са њиховим тајним полицијама и операцијама у Цркви, не дај боже да их СПЦ прогласи за краљевску породицу опет. То би покренуло вернике на крв и нож! Dobro pitanje, u kontaktu sam sa nekim Muslimanima, meni se sviđa kako oni brinu o ženama, mislim onako kao da je veća odgovornost na muškarcima... Možda lupam, al moj utisak te večeri je da žene treba da se bave drugim stvarima i da je bilo reči o tome da više žene idu u crkvu, a da bi trebalo biti obratno... Ako me razumeš...Muškarci treba više da se bave tim temama... Posle tog predavanja stvarno malo ću da oladim to sam pomislila, nek se muškarci više time bave, ja nađoh dečka i više me zanima šta on misli :)))))) ronin, Аристарх, Gogić and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 8, 2019 Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 Dobro brinu o zenama cim mogu 4 da ih imaju. Da li bi ti prihvatila da ti muz ima jos 3 zene pored tebe? Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јул 8, 2019 Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 пре 1 сат, Ana B. рече nek se muškarci više time bave, ja nađoh dečka i više me zanima šta on misli :)))))) пре 1 сат, Ana B. рече Dobro pitanje, u kontaktu sam sa nekim Muslimanima, meni se sviđa kako oni brinu o ženama, mislim onako kao da je veća odgovornost na muškarcima... Možda lupam, al moj utisak te večeri je da žene treba da se bave drugim stvarima i da je bilo reči o tome da više žene idu u crkvu, a da bi trebalo biti obratno... Ako me razumeš...Muškarci treba više da se bave tim temama...Posle tog predavanja stvarno malo ću da oladim to sam pomislila Не схватам ово за муслимане, они жене купују од очева, мушкарац не брине о жени, већ она ринта док је млада, па сутра продаје своје кћери за пензију. Уколико не говоримо о муслиманима који живе у европи где и ми спадамо. код њих је то мало ређе. само си се уморила са једним предавањем, због чега га ја нисам ни читао, кад сам видео наслове књига. Ако може епископ толико психички да се умори да заврши на сабор, мош се и ту уморит од човека који је написао 60 књига, па се охладит Ја мсм. да не може никако да се постигне, озбиљно читање његових 60 књига, не везано то што ће објавити вероватно још 60 књига у наредном периоду. Јер ми нисмо у манастирском послушању, једно је поћ на причешће, друго је озбиљно проучават 100 књига једног духовника. Колко хоћеш, имаш таквих руса, што објављују књиге као Исидора Бјелица сваких месец дана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Разбојник на крсту Написано Јул 8, 2019 Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 On 8.7.2019. at 23:58, Аристарх рече Не схватам ово за муслимане, они жене купују од очева, мушкарац не брине о жени, већ она ринта док је млада, па сутра продаје своје кћери за пензију. Уколико не говоримо о муслиманима који живе у европи где и ми спадамо. код њих је то мало ређе. само си се уморила са једним предавањем, због чега га ја нисам ни читао, кад сам видео наслове књига. Ако може епископ толико психички да се умори да заврши на сабор, мош се и ту уморит од човека који је написао 60 књига, па се охладит Ја мсм. да не може никако да се постигне, озбиљно читање његових 60 књига, не везано то што ће објавити вероватно још 60 књига у наредном периоду. Јер ми нисмо у манастирском послушању, једно је поћ на причешће, друго је озбиљно проучават 100 књига једног духовника. Колко хоћеш, имаш таквих руса, што објављују књиге као Исидора Бјелица сваких месец дана. Брате олади за муслимане . Ана је то запазила јер има блиске контакте са њима и то јој је прво пало на памет . Андреј Ткачов је озбиљан интелектуалац . Човек који воли Свету Србију више од самих Срба , човек који каже "Ја вас волим и људи се обрадују кад то каже" . Ајде ти кажи пред 200 људи ја вас волим . Дали ми стварно све живо критикујемо . Човек има љубави и задовољство је слушати га . Коментарише актуелне теме јер има добро расуђивање и данас нам је то потребно . Зар нам треба неко да тумачи Свето Писмо . Андреј је позвао Србе на литургију , просто и једноставно и Ана жели да каже да мушкарци треба да буду у првим редовима . Јуче сам био на литургији жене су ме просто изгурале из реда . Срби су полудели . Андреј прича једноставно и разумљиво и покреће суштинске теме . Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Јул 8, 2019 Пријави Подели Написано Јул 8, 2019 ја волим да читам Андреја Т. Разбојник на крсту је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука