Juanito Написано Јул 10, 2019 Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 пре 12 часа, Предраг М рече чиме правиш фотке Апарат је Nikon D300, све осим последње су са Nikkor 70-300mm, последња са Nikkor 16-85mm. Milica Bajic and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јул 10, 2019 Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 @Juanito Ипак је то само свијетло оружје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јул 12, 2019 Пријави Подели Написано Јул 12, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 12, 2019 Пријави Подели Написано Јул 12, 2019 пре 7 часа, Ana B. рече Anci, kad si pre ocelavila? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Разбојник на крсту Написано Јул 12, 2019 Пријави Подели Написано Јул 12, 2019 пре 11 часа, Ana B. рече Братац зна ко нам је пријатељ . Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 12, 2019 Пријави Подели Написано Јул 12, 2019 @StefanLugic Crne ili bele?? StefanLugic, Dominika and Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јул 12, 2019 Пријави Подели Написано Јул 12, 2019 Чекам, чекам, никако да дође... Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 13, 2019 Пријави Подели Написано Јул 13, 2019 Манастир Михољска Превлака, крстионица, ових дана... Smaragdni kamičak, Gogić, Јелена М. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 13, 2019 Пријави Подели Написано Јул 13, 2019 Јелена М., Лидија Миленковић and Аристарх је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 13, 2019 Пријави Подели Написано Јул 13, 2019 Лидија Миленковић, Аристарх, nebica933 and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 13, 2019 Пријави Подели Написано Јул 13, 2019 Аристарх, Јелена М. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јул 15, 2019 Пријави Подели Написано Јул 15, 2019 On 12.7.2019. at 16:55, Flojd рече Anci, kad si pre ocelavila? haha, hoćeš da kažeš da sam više muško nego žensko ili da ličimo? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miloš Tasić Написано Јул 15, 2019 Пријави Подели Написано Јул 15, 2019 Crkva Svetog Dimitrija, SolunПослато са DUB-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију Драшко, Djon Vejn, Панарет and 9 осталих је реаговао/ла на ово 6 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јул 15, 2019 Пријави Подели Написано Јул 15, 2019 РАСУЂИВАЊЕ Љубав је свемоћна. Она може, између осталога, и олакшати судбу душа умрлих грешника. Православна црква тврди то одлучно, и настојава да се за умрле врше молитве и чини милостиња. Пребогата у сваком духовном искуствуцрква зна, да молитве и милостиња за умрле помаже овима у ономе свету. Света Атанасија игуманија (12 април) пред смрт завештала је својим сестрама да у току 40 дана после њене смрти сваки дан постављају трпезу за сиромашне и бедне. Њену заповест сестре су испуњавале само 10 дана, па онда престале. Тада се светитељка јави у пратњи два ангелаи рече сестрама: „зашто сте преступили заповест моју? Знајте да се милостињом и молитвама свештеника за душе умрлиху току 40 дана умилостивљава Бог. Ако су душе умрлих грешне, то кроз то оне добијају од Господа опроштај грехова, а ако су безгрешне, то онда доброчинство за њих служи на спасење самих добротвора." Наравно, овде се мисли на милостињу и молитву у вези са великом љубављу према душама умрлих. Таква милостиња и молитва у истини помаже. Smaragdni kamičak, Предраг М and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Палермо Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Zasluzeno. Послато са ANE-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију Vladan :::., Ana B., Smaragdni kamičak and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука