Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 часа, Предраг М рече

чиме правиш фотке

Апарат је Nikon D300, све осим последње су са Nikkor 70-300mm, последња са Nikkor 16-85mm. 

Подели на овим сајтовима

Манастир Михољска Превлака, крстионица, ових дана...

wKMpN7Q.jpg

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ksip2NR.jpg

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

v9dCfFh.jpg

Подели на овим сајтовима

C8xZRMQ.jpg

Подели на овим сајтовима

РАСУЂИВАЊЕ

Љубав је свемоћна. Она може, између осталога, и олакшати судбу душа умрлих грешника. Православна црква тврди то одлучно, и настојава да се за умрле врше молитве и чини милостиња. Пребогата у сваком духовном искуствуцрква зна, да молитве и милостиња за умрле помаже овима у ономе свету. Света Атанасија игуманија (12 април) пред смрт завештала је својим сестрама да у току 40 дана после њене смрти сваки дан постављају трпезу за сиромашне и бедне. Њену заповест сестре су испуњавале само 10 дана, па онда престале. Тада се светитељка јави у пратњи два ангелаи рече сестрама: „зашто сте преступили заповест моју? Знајте да се милостињом и молитвама свештеника за душе умрлиху току 40 дана умилостивљава Бог. Ако су душе умрлих грешне, то кроз то оне добијају од Господа опроштај грехова, а ако су безгрешне, то онда доброчинство за њих служи на спасење самих добротвора." Наравно, овде се мисли на милостињу и молитву у вези са великом љубављу према душама умрлих. Таква милостиња и молитва у истини помаже.

Trava.png

20190503_114849.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...