шпиља Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 криво је море Поет, Vladan :::., Sanja Т. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 4 минута, шпиља рече криво је море А јесте, најлакше је на море свалити... Лидија Миленковић and шпиља је реаговао/ла на ово 1 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 Бело море gavrosaurus, Sanja Т., Dominika and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 Јелена М., Sanja Т., ronin and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 Хиландар... Предраг М, Vladan :::., Чунга Лунга and 10 осталих је реаговао/ла на ово 10 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 пре 12 часа, Ana B. рече Andrej Tkačov, odlično predavanje za Srbe, pozvao je muškarce da više idu u crkvu, pomenuo je Muslimane koliko su jači, jer se slabo molimo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 Restoran Pierre, okoline Batrun, Liban Sanja Т., Smaragdni kamičak, Milena B. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 6 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 неВреме баш је јако ударало Sanja Т., Vladan :::., Flojd and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 Peščane piramide kod Foče Чунга Лунга, Ana B., "Tamo daleko" and 11 осталих је реаговао/ла на ово 2 12 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 @Milena B. Ђе си ти, да позираш испред пирамида ? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 @Nikola Stojanovic Reko' da ne davim više narod mojim slikama sad samo nečural prirodaa "Tamo daleko" and ronin је реаговао/ла на ово 1 1 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 пре 28 минута, Milena B. рече @Nikola Stojanovic Reko' da ne davim više narod mojim slikama sad samo nečural prirodaa Pa Nikolu ne davis cim ti trazi. "Tamo daleko", Milena B. and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 @Anika Што ти имаш добру моћ закључивања, као пријатељ из тесне коже. Па да, лустере обично каче горе. " @Milena B. Дабоме да требаш и твоје, ко видо вајду од голих пирамида. Anika and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 @Nikola Stojanovic Oki, da znam za ubuduce, da se i ja metnem na sliku Поет and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 1 hour ago, Nikola Stojanovic рече @Anika Што ти имаш добру моћ закључивања, као пријатељ из тесне коже. Па да, лустере обично каче горе. " Pomoc prijatelja, sta fali. "Tamo daleko" and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука