Јелена М. Написано Јун 6, 2019 Пријави Подели Написано Јун 6, 2019 Налетех на пун сандук искушења! Smaragdni kamičak, Vladan :::., Лубеница and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Јун 6, 2019 Пријави Подели Написано Јун 6, 2019 Milica Bajic, Драшко, AnaLaz and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 Milica Bajic and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 Milica Bajic, Лубеница, Branislav81 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Јун 8, 2019 Пријави Подели Написано Јун 8, 2019 Zoran Đurović, Milica Bajic, Tavita and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 8, 2019 Пријави Подели Написано Јун 8, 2019 Rašo је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 8, 2019 Пријави Подели Написано Јун 8, 2019 Предраг М, Dominika and AnaLaz је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 8, 2019 Пријави Подели Написано Јун 8, 2019 Docek patrijarha Irineja u Balamand, prosle srede Milica Bajic, Rašo, dadodj and 15 осталих је реаговао/ла на ово 11 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јун 8, 2019 Пријави Подели Написано Јун 8, 2019 Рапсоди, nebica933 and Gogić је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јун 9, 2019 Пријави Подели Написано Јун 9, 2019 On 6.6.2019. at 19:32, Предраг М рече И роде су се вратиле Предраг М, ronin, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јун 9, 2019 Пријави Подели Написано Јун 9, 2019 Барандооо . Роде ће се вратити кад ми будемо бољи људи. https://m.youtube.com/watch?v=SGUIMiv1G7I Предраг М је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јун 9, 2019 Пријави Подели Написано Јун 9, 2019 пре 41 минута, Nikola Stojanovic рече Барандооо . Роде ће се вратити кад ми будемо бољи људи. Kад ми постанемо Миленко Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јун 9, 2019 Пријави Подели Написано Јун 9, 2019 @Лубеница Колко је то погубљен лик у серији, дупло је више пажљив и добар. Кад каже Ексеру, цели живот ћу то да памтим. ,, Дошли су код нас у Баранди непознати људи, ови рђави остају а ти одлазиш. Ако се ја и вечерас напијем , хоће ли то бити од туге? Немој да пијеш Миленко дао си обећање. " Лубеница је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јун 9, 2019 Пријави Подели Написано Јун 9, 2019 пре 2 часа, Nikola Stojanovic рече @Лубеница Колко је то погубљен лик у серији, дупло је више пажљив и добар. Кад каже Ексеру, цели живот ћу то да памтим. ,, Дошли су код нас у Баранди непознати људи, ови рђави остају а ти одлазиш. Ако се ја и вечерас напијем , хоће ли то бити од туге? Немој да пијеш Миленко дао си обећање. " Није он погубљен. Него смо ми кварни па га видимо таквог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 9, 2019 Пријави Подели Написано Јун 9, 2019 Gogić and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука