Flojd Написано Март 24, 2019 Пријави Подели Написано Март 24, 2019 пре 1 сат, Просечан србенда рече Планина Јастребац: Импровизован мост на набујалом потоку:) Baki, ti si iz Krusevca? Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 24, 2019 Пријави Подели Написано Март 24, 2019 Sanja Т., Flojd, Поуке.орг инфо and 14 осталих је реаговао/ла на ово 12 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Март 24, 2019 Пријави Подели Написано Март 24, 2019 пре 26 минута, Flojd рече Baki, ti si iz Krusevca? Јесам:) Мост се налази на стази која одоздо води према цркви св. Св. Петке. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Март 24, 2019 Пријави Подели Написано Март 24, 2019 Gogić, AnaLaz, Bojan* and 17 осталих је реаговао/ла на ово 13 5 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Март 25, 2019 Пријави Подели Написано Март 25, 2019 АлександраВ, Биљана, два, Gogić and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Март 26, 2019 Пријави Подели Написано Март 26, 2019 Храм гради нас! Sanja Т., AnaLaz, АлександраВ and 11 осталих је реаговао/ла на ово 7 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 26, 2019 Пријави Подели Написано Март 26, 2019 Црква С. Богородице у Станишинцима.О. Јовица и ја чистимо црквено двориште. Ana B., Alegzandar, Просечан србенда and 10 осталих је реаговао/ла на ово 8 5 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Март 26, 2019 Пријави Подели Написано Март 26, 2019 пре 15 минута, Flojd рече О. Јовица и ја чистимо црквено двориште. Хтео си рећи- о. Јовица чисти, а ти сликаш. Milica Bajic, Bojan*, АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 26, 2019 Пријави Подели Написано Март 26, 2019 пре 21 минута, AnaLaz рече Хтео си рећи- о. Јовица чисти, а ти сликаш. Неком запао тежи посао неком лакши. Хехе AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 Манастир Тумане,иначе тога дана је било преко хиљаду људи, издвојио бих зоо врт за децу поред саме светиње која је прави потез управе манастира деца просто трче одушевљена... АлександраВ, шпиља, Smaragdni kamičak and 12 осталих је реаговао/ла на ово 9 6 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 Nedelja sv. Grigorije Palame, Balamand - rukopolozenje jednog od patrijarsijskih djakona Milica Bajic, АлександраВ, Рапсоди and 9 осталих је реаговао/ла на ово 5 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 1 hour ago, Dominika рече Nedelja sv. Grigorije Palame, Balamand - rukopolozenje jednog od patrijarsijskih djakona која је симболика овог поздрава? или шта је већ ово? Биљана, два and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 пре 2 минута, Предраг М рече која је симболика овог поздрава? или шта је већ ово? Pravoslavni skauti imaju bitnu ulogu u arapskom pravoslavlju, pre svega za omladinu, ali nekad i liturgijsku za velike praznike, svecanosti. Postoje posebne grupe u nekim parohijama, eparhijama... Patronisu njima Casni Krst, sveti Ilija, sveti Djordje itd. U ovom slucaju cini mi se, da novi svestenik (i novi arhimandrit) je ranije bio u bas ovom udruzenju pravoslavnih skauta. Skandovali su takodje "mustahiqq" znaci "dostojan" - kao pozdrav. шпиља, АлександраВ, Rašo and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 27, 2019 Пријави Подели Написано Март 27, 2019 пре 2 минута, Dominika рече Pravoslavni skauti баш лепо и скроз интересантно. хвала АлександраВ, Dominika and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 28, 2019 Пријави Подели Написано Март 28, 2019 Sanja Т., Gogić, АлександраВ and 12 осталих је реаговао/ла на ово 6 8 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука