Vladan :::. Написано Март 2, 2019 Пријави Подели Написано Март 2, 2019 пре 2 минута, Dominika рече arak - sirijsko-libanska rakija изгледа као грчки узо (ципуро итд.) изгледа да има аниса у себи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 2, 2019 Пријави Подели Написано Март 2, 2019 пре 1 минут, Vladan :::. рече изгледа као грчки узо (ципуро итд.) изгледа да има аниса у себи? Da, ima. Ali cini mi se da ima razlike, davno sam pila uzo ali secam se drugog ukusa. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 2, 2019 Пријави Подели Написано Март 2, 2019 пре 1 минут, Dominika рече Da, ima. Ali cini mi se da ima razlike, davno sam pila uzo ali secam se drugog ukusa. можда има другачије зачнине у себи јер грци хоће поред аниса да додају и разне друге травчице у мешавину Dominika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Март 3, 2019 Пријави Подели Написано Март 3, 2019 Nedelja Mesopusna, rucak u bogosloviji; posle momci (bogoslovci) su pevali arapske pesme i malo igrali dabke. Prvi put od kad sam ove bilo je pivo uz rucak (tako samo 2 puta je bilo vino, ne racunam Bozica kad vecina je otisla kuci za vreme celog raspusta). Биљана, два, Milica Bajic, nebica933 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Март 3, 2019 Пријави Подели Написано Март 3, 2019 "Све" је спремно за озбиљан разговор. Milica Bajic, Dominika, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 3, 2019 Пријави Подели Написано Март 3, 2019 Planinarsko - turisticka tura: Zica - Maglic - Studenica - Savina isposnica. miki78, Milica Bajic, Gogić and 8 осталих је реаговао/ла на ово 4 7 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 3, 2019 Пријави Подели Написано Март 3, 2019 Dvorac Fontainebleau Поет, goranger, Биљана, два and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 3, 2019 Пријави Подели Написано Март 3, 2019 @Milica Bajic штета што није сунчано... какве би тек онда биле фотке Smaragdni kamičak and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 3, 2019 Пријави Подели Написано Март 3, 2019 Smaragdni kamičak, Flojd, goranger and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 3, 2019 Пријави Подели Написано Март 3, 2019 Ana B., Биљана, два, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 3, 2019 Пријави Подели Написано Март 3, 2019 пре 4 минута, Vladan :::. рече @Milica Bajic штета што није сунчано... какве би тек онда биле фотке Дааа, али није сваки дан Божић Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 3, 2019 Пријави Подели Написано Март 3, 2019 пре 5 минута, Milica Bajic рече Дааа, али није сваки дан Божић па ваљда васкрс сада иде... где оде на божић тек за годину дана... Milica Bajic and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 3, 2019 Пријави Подели Написано Март 3, 2019 @Vladan :::. Е онда ћемо да се сликамо Vladan :::. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 4, 2019 Пријави Подели Написано Март 4, 2019 Просечан србенда, Лубеница, goranger and 11 осталих је реаговао/ла на ово 3 9 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 4, 2019 Пријави Подели Написано Март 4, 2019 @Рапсоди ваууу феноменалне фотке Ana B. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука