Просечан србенда Написано Фебруар 20, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2019 Gogić, Рапсоди, Flojd and 9 осталих је реаговао/ла на ово 6 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 20, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2019 Alegzandar, Flojd, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 21, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2019 пре 16 часа, Просечан србенда рече Proleće, najlepše godišnje doba Просечан србенда and Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 21, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2019 пре 13 часа, Ana B. рече Ovo predavanje sinoć PRAVOSLAVLJE I PSIHOTERAPIJA je bilo baš dobro, sve pohvale... goranger је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Фебруар 21, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2019 Libanske planine, u subotu Поет, Gogić, Flojd and 10 осталих је реаговао/ла на ово 5 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Фебруар 21, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2019 "Tamo daleko", Alegzandar, АлександраВ and 11 осталих је реаговао/ла на ово 11 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Фебруар 21, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2019 Flojd, Smaragdni kamičak, Alegzandar and 8 осталих је реаговао/ла на ово 8 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 21, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2019 пре 2 часа, goranger рече Prelepo! Rašo and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 21, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2019 Вила, грабуља, лопата и ручна колица - први весници пролећа Flojd, Gogić, Dominika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 21, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2019 Ја правила Dominika, Gogić, ronin and 7 осталих је реаговао/ла на ово 6 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 21, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2019 пре 6 минута, Milica Bajic рече Ја правила видим да си један део одмах и појела... Рапсоди, Flojd, Gogić and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Фебруар 21, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2019 пре 59 минута, Vladan :::. рече видим да си један део одмах и појела... Pa naravno, morala je da proba da vidi kako su ispale Рапсоди, Flojd, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 22, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2019 https://www.facebook.com/soviennaofficial/ Рапсоди and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 22, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2019 https://www.facebook.com/pages/St-Stephens-Cathedral-Vienna/112736855419505 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 22, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2019 https://www.facebook.com/pages/St-Stephens-Cathedral-Vienna/112736855419505 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука