ronin Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 пре 14 часа, Liga Džentlmena рече Pa kad bi ugradio malo kose i skinuo par kila bio bi ko Branislav Lekic iz mladjih dana. Pusti snovi „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 1 hour ago, ronin рече Pusti snovi Svet je lep kada sanjamo. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 16, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2019 Vladan :::., Рапсоди, Лидија Миленковић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 17, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2019 Ма какав Версај бре кад имам Манчмелоу Adelaida, ronin, Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Фебруар 17, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2019 Alegzandar, Просечан србенда, Adelaida and 5 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Фебруар 17, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2019 Alegzandar, Лубеница, Поет and 8 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Фебруар 17, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2019 Z Bogom pocetak Trijode (arapska verzija) Smaragdni kamičak, Лидија Миленковић, goranger and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 17, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2019 @Smaragdni kamičak Kako su otac Dionisije i otac Atanasije? <3 Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Фебруар 17, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2019 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @Smaragdni kamičak Kako su otac Dionisije i otac Atanasije? <3 Super, hvala Bogu! Поет and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Фебруар 17, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2019 bilo mi lepo, šta znam Лидија Миленковић, АлександраВ, Alegzandar and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 teksture Alegzandar, ronin, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 пре 13 минута, Tavita рече teksture и ја сам то јутрос морао да гребем са аута... а видим ти уживаш у томе Tavita, Лидија Миленковић, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 пре 3 минута, Vladan :::. рече и ја сам то јутрос морао да гребем са аута... а видим ти уживаш у томе Признај да је прелијепо! Vladan :::., АлександраВ and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Фебруар 18, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2019 On 16.2.2019. at 10:56, Liga Džentlmena рече Svet je lep kada sanjamo. ? On 16.2.2019. at 9:47, ronin рече Pusti snovi dobro. stavio je neku dostižnu metu. ne ubijaj mu moral. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука