Ana B. Написано Фебруар 3, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2019 Alegzandar, Рапсоди, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Фебруар 3, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2019 Сезона отворена ? Поет, Vladan :::., Лидија Миленковић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 4 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 3, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2019 1 hour ago, Лубеница рече Сезона отворена ? https://www.youtube.com/watch?v=ttbLOtYW7TY Ајде шинко крећемо Лубеница and Gogić је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 3, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2019 пре 2 часа, antics рече Ко прави ово вино са леве стране? Треба их каштигати! Каква лудост и светогрђе! Ове иконе ће да заврше у смећу! Vladan :::. and Лубеница је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 3, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2019 Kolarcev podijum kamerne muzike, klasicnih jermenskih kompozitora. EZ Milica Bajic, Flojd, Alegzandar and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 3, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2019 @Ana B. Kakva si bre to sister Helena, umesto da pokazes bratu cari Beograda ti nista. Fakticki si me razocarala. пре 5 часа, Ana B. рече Ana B. је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 3, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2019 пре 29 минута, Nikola Stojanovic рече @Ana B. Kakva si bre to sister Helena, umesto da pokazes bratu cari Beograda ti nista. Fakticki si me razocarala. Imam raznih upoznavanja u zadnje vreme, ne mogu sve da postignem Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 3, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2019 @Ana B. Kakvo bre crno upoznavanje, pa mi smo takoreci rod najrodjeniji. Au sad si me jos vise razocarala. Nemoj mi te fore sa vremenom, nisam ja bas tolko glup! Ana B. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 4, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2019 Dibrodosli. ? Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 5, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2019 Kad čitaš Rachmaninova kao da je neko zgazio na mravinjak i eto notnog zapisa Flojd, ana čarnojević, Лапис Лазули and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 4 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 8, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2019 Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Фебруар 8, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2019 1 hour ago, Ana B. рече Gdje si to, o cemu je rijec? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 9, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2019 пре 9 часа, Alegzandar рече Gdje si to, o cemu je rijec? Pozvao me prijatelj bilo je predavanje Zorana Milojevića o zaljubljivanju i ljubavi na Banovom brdu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 9, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2019 1 hour ago, Ana B. рече Pozvao me prijatelj bilo je predavanje Zorana Milojevića o zaljubljivanju i ljubavi na Banovom brdu... Izvinjavam se Milivojević, poznati psiholog Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 9, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2019 Veliki Krs... Gogić, Ana B., ronin and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука