Bernard Написано Мај 9, 2018 Пријави Подели Написано Мај 9, 2018 Рапсоди, Лидија Миленковић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 On 9.5.2018. at 11:41, Таша рече A gde je djurdjevak?! On 9.5.2018. at 11:50, obi-wan рече Kako `de je? Pa eno ga svud visi okolo ruza... I ja sam to isto pitala kad sam prvi put videla ovakav vencic, i bila vrlo razocarana, je mi je bio poznat samo onaj beli djurdjevak :D GeniusAtWork, Zoran Đurović, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 On 9.5.2018. at 12:57, Данче* рече Лилија, подсјети ме на дјетињство. Данче* and AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 пре 16 минута, Rašo рече Лилија, подсјети ме на дјетињство. U mom kraju se zove perunika. Rašo, Данче*, AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 Maj, Alpi, 1450 mnv obi-wan, AnaLaz, arizan and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 пре 3 часа, Лидија Миленковић рече U mom kraju se zove perunika. I u mom kraju. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 GeniusAtWork, Smaragdni kamičak and Иоанна је реаговао/ла на ово 2 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 16, 2018 Пријави Подели Написано Мај 16, 2018 GeniusAtWork, Zoran Đurović, AnaLaz and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 16, 2018 Пријави Подели Написано Мај 16, 2018 GeniusAtWork, Smaragdni kamičak, arizan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 16, 2018 Пријави Подели Написано Мај 16, 2018 Zoran Đurović and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 16, 2018 Пријави Подели Написано Мај 16, 2018 Zoran Đurović, arizan, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 Ведран*, Vladan :::., arizan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав Лукић Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 PredragVId, pahulja, arizan and 6 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 Rašo, Лидија Миленковић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 Łódź, pravoslavna crkva Toruń, katolicka i pravoslavna crkva naprotiv sebe Лидија Миленковић, GeniusAtWork, arizan and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука