Isusovo magare Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 1 hour ago, Zoran Đurović рече Ja lijepe uspomene Bože dragi..zamisli praunuke kad ovo vide..:"Vidi nam pradjeda što se sjaji" a drugi pita kako znaš da je on taj.."ma sigurno je on nema ko drugi bit" ... Ведран*, Zoran Đurović and kopitar је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 пре 4 часа, Жичанин рече Који ли је овај светитељ у средини? Preobraženje. kopitar, Grizzly Adams, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 Evo jedan live iz dvorišta. ivanaika, Lady Godiva, Branislav81 and 12 осталих је реаговао/ла на ово 5 9 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 пре 4 часа, Zoran Đurović рече Ако ова двојица нису намазали неку крему са заштитним фактором има да буду шарени... Zoran Đurović, Broken, arizan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 пре 41 минута, Vladan ::: рече Ако ова двојица нису намазали неку крему са заштитним фактором има да буду шарени... Nema te zemaljske kreme sa tim faktorom koja može čoveka zaštititi od ove nevestastvene svetlosti. Ведран*, Vladan :::., Zoran Đurović and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 1 hour ago, Broken рече Preobraženje. Писах овде доста на тему преображења. На мом фејсу има више о овој фотки. Ведран*, kopitar and Broken је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 4, 2018 Пријави Подели Написано Мај 4, 2018 GeniusAtWork, ivanaika, Grizzly Adams and 8 осталих је реаговао/ла на ово 6 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 Гроб светог Георгија у Лиди палестинској. GeniusAtWork, Zoran Đurović, Milan Nikolic and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 Zoran Đurović, Рапсоди, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 #ulicaknjeginjeljubice #knezmihailova Zoran Đurović, Рапсоди, Ведран* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 пре 18 часа, Данче* рече Невероватно! Све сам ово сликала пре неки дан. Додуше, само сам Наду оставила. Данче* and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 On 3.5.2018. at 13:09, Zoran Đurović рече ... Preosvetljeni Zoran... Grizzly Adams, Данче*, Ведран* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 Zenica upravo napravila vencic od djurdjevaka i ruza... ... Vladan :::., Таша, Рапсоди and 12 осталих је реаговао/ла на ово 9 5 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 пре 2 часа, obi-wan рече Zenica upravo napravila vencic od djurdjevaka i ruza... Права мала лепа православна етно икебана Smaragdni kamičak, Данче*, "Tamo daleko" and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Мај 5, 2018 Пријави Подели Написано Мај 5, 2018 пре 7 часа, ana čarnojević рече Avi da se obraćamo sa...Vaša Svetlosti Ваљда по градацији чинова иде прво "шљашни оче" (од глагола шљаштити), па високошљашни, па тек, кад опет уведу жењени епископат, долазе чинови преосветљени (тј. ваше преосветљенство и високопреосветљенство) и тек на крају ваша светлоти. У сваком случају чини се да се @Zoran Đurović знаменује на нешто ana čarnojević and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука