ines Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Pojci hrama Sv. Dimitrija u Dalju 27.1.2018. Lady Godiva, Рапсоди, Goku and 6 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 28, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2018 Jeste i biće ! Juče u našoj školi ivanaika, Лидија Миленковић, Grizzly Adams and 10 осталих је реаговао/ла на ово 11 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 Неки чрч преко улице... Срђан Ранђеловић, Ведран*, Branislav81 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 Снег на плажи... ivanaika, Лидија Миленковић, Милан Ракић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 7 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 Pre nekoliko godina, kad sam pred Bozic dopunjavala kucni budzet. Cela porodica je ucestvovala, i u pravljenj, i u prodaji. Samo se moja majka prvog dana nadrogirala od oho lepka. Celog dana je "lelujala". Nebojš.a, Рапсоди, Чунга Лунга and 7 осталих је реаговао/ла на ово 6 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Фотографисао прву јагорчевину јуче а данас на истом мјесту Branislav81, Sanja Т., Goku and 12 осталих је реаговао/ла на ово 6 6 1 2 Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 Grizzly Adams, Милан Ракић, Branislav81 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Juanito, Nebojš.a, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Продаје се у књижари један одличан ловац на мишеве. Цена по договору. Вилер Текс, Dominika, Smaragdni kamičak and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 12, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2018 #bogorodica #theotokos Vladan :::., Grizzly Adams, Lady Godiva and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 12, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2018 #cardusansilni #tzardusantheMighty AnaLaz, Grizzly Adams, Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 13, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 Једна кућица на плажи... Недалеко одавде је снимана она серија "Billions". Таша, Lady Godiva and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 13, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 On 9.2.2018. at 19:59, Ненад Р. рече Исту сцену сам затекла прошле недеље испред фирме, када сам долазила на посао. Ја почех да мазим ту мацу, а она се сва умиљава. Рекох сад кад крене да преде и протеже шапице и ноктиће по хауби, има да нагабусимо обе.. Grizzly Adams, Smaragdni kamičak and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 13, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 Broken, Grizzly Adams, Branislav81 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука