Danijela Написано Октобар 14, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2017 #streetart #grafitti #street #colorstreet #colors Juanito and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Октобар 15, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2017 Možda ste čuli o malom žutom cvetu koji se rascvetao u jednoj bašti. On cveta samo jednu sezonu i tada uvene. Kada je jedan posetilac ušao u ovu baštu, sa svih strana slušao je samo žalbe. Mango je rekao da bi radije bio kokosova palma. Zašto? Zato što je sve drvo palme korisno - plod, lišće, grane i deblo. Medjutim kokosova palma zavidela je mangu, zato što se njegov plod za skupe novce izvozio iz Indije. Sve biljke su ljubomorne jedna na drugu, svaka od njih mislila je da je druga biljka dala veći doprinos i dobila više. Oko posetioca koji je slušao samo žalbe zaustavilo se na jednom malom žutom cvetu koji je radosno cvetao u svom uglu. Sagnuo se i upitao ga: " Zašto se i ti ne žalis kao ostali?" Cvet je odgovorio: " Posmatrao sam kokosovu palmu i zavideo joj na lišcću koje se lelujalo na vetru. Poželeo sam da donosim divne, sočne plodove kao mango. Ali tada sam pomislio da ako je Bog želeo da budem kao kokosova palma ili mango, On bi mogao to da učini. Želeo je da budem mali žuti cvet pa zato želim da budem najbolji mali žuti cvet koji je ikad postojao. PredragVId, Рапсоди, Светлана90 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 15, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2017 Tara Danijela, ivanaika, Sanja Т. and 10 осталих је реаговао/ла на ово 9 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 #streetart #mohamedali GeniusAtWork and Аристарх је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 #streetart #mohamedali Аристарх and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 и даље се играм са телефоном Рапсоди, Аристарх and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 Мало зезање по Земуну и Старом Граду... (тестирајте свој вид, покушајте да пронађете кесицу смокија за мање од 5 секунди!): ...и једна тотална класика за крај, ал ајде w.a.mozart, Аристарх, ivanaika and 8 осталих је реаговао/ла на ово 8 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 Aurorovina ❤ drugi amandman! "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 Imao sam privilegiju da vidim originalni rukopis "Plave grobnice". Vladan :::., Vesna Milovic, Натан and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 #bear #foolingaround #vsco "Tamo daleko", RYLAH and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 Драгана Милошевић, Vladan :::., Lady Godiva and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 On 18/10/2017 at 18:39, GeniusAtWork рече (тестирајте свој вид, покушајте да пронађете кесицу смокија за мање од 5 секунди!): Е јес овај Ђура неваспитан, не уме да баци кесу у корпу за отпатке кад поједе смоки. RYLAH and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 из архива drvce, Natasa., GeniusAtWork and 9 осталих је реаговао/ла на ово 8 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 #chocolate #happyfriday #shadows #vsco drvce, RYLAH, GeniusAtWork and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 20, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2017 Аћим зец drvce, Danijela, "Tamo daleko" and 9 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука