Danijela Написано Новембар 10, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2017 #badge #cross #cat #portrait Ronald and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2017 Divnog li dana...uhvatih sami kraj. Ronald, Аристарх, Вилер Текс and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2017 -Владимир-, Милан Ракић, ivanaika and 6 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2017 @GeniusAtWork Јуче. Телепатија. Iulianus, Милан Ракић, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Новембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2017 Вилер Текс, ivanaika, Аристарх and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2017 Аристарх, Рапсоди, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2017 Vladan :::., ivanaika, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2017 #lion #bw #fasade Рапсоди and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2017 пре 8 часа, Juanito рече Јуче. Телепатија. Запрашују ли, запрашују... Juanito and Iulianus је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2017 PredragVId, Рапсоди, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2017 Велика бандера Рапсоди, Вилер Текс and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Новембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 Sanja Т., Sasa2000, Danijela and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 #slava #sebianslava #pravoslavlje #orthodoxy #kolac Vladan :::., Војвода7, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 #window #light #flowers Војвода7 and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука