Јанко Написано Јул 15, 2017 Пријави Подели Написано Јул 15, 2017 Нова обућа.Модел за излазак недељом увече. Grizzly Adams, PredragVId, АлександраВ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 15, 2017 Пријави Подели Написано Јул 15, 2017 Нова обућа.Модел за излазак недељом увече. [emoji4] Шта би? Poslato sa LG-M250 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 ivanaika, Phoebe, Јанко and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 Шта би? Фудбал са мојим клинцима на неравном терену.Стао на ивицу бетона средином стопала целом тежином и - кврц. Пуче нека кошчица у средини споља.[emoji298] [emoji541] [emoji730] PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 Фудбал са мојим клинцима на неравном терену.Стао на ивицу бетона средином стопала целом тежином и - кврц. Пуче нека кошчица у средини споља.[emoji298] [emoji541] [emoji730] Змачи, од сад само шах. [emoji6] [emoji3] Poslato sa LG-M250 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju АлександраВ and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 Змачи, од сад само шах. [emoji6] [emoji3] Poslato sa LG-M250 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju "Змачи" хахахаPoslato sa LG-M250 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju АлександраВ and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Ајова... њиве, њиве, па онда још мало њиве... кукуруз форевер! И онда наиђеш на ветрењаче: Lady Godiva, Juanito, Страле and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 АлександраВ, PredragVId, Goku and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 Rečne školjke na obali Dunava Вилер Текс, -Владимир-, Grizzly Adams and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 19, 2017 Пријави Подели Написано Јул 19, 2017 Fotke s letovanja... Peloponez (izvinjavam se na vecem broju fotki) Poneli smo i polaroid tako da smo na licu mesta pravili dnevnik putovanja aliluja, Вилер Текс, Данче* and 13 осталих је реаговао/ла на ово 15 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Данче*, ivanaika, ronin and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Foto dana: Zalazak sunca Dominika, Phoebe, -Владимир- and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 АлександраВ, Phoebe, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 46 минута, Grizzly Adams рече RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Кад прођеш прерију налетиш на... чик погоди! Juanito, ivanaika, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука