Срђан Ранђеловић Написано Октобар 27, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 Дунавски парк, Нови Сад. Иоанна, Данче*, Плутон and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 27, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 Danas . 282994_136122639916996_1758357885_n.jpg Био сам у неколико наврата у тој цркви , прелепа је. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Фотографија за следећи дан. Један од ходника на Метеорима. Саша од Москве, verum est in beer, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Само вас посматрам... GeniusAtWork, Nina 777, Иван Ивковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Шумарице - Крагујевац by Ultras035 Богдан_, Саша од Москве, Nina 777 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Anti Palma Crew, Manolis, Sanja Т. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Плутон, Млађони, Богдан_ and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Лептерија - Соко Бања by Ultras035 (Кликни за већи приказ) nana, Плутон, Млађони and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Upravo uhvacena. Којој врсти припада ова змијичица? Данче*, Олимп, Nina 777 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Којој врсти припада ова змијичица? http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%B0 GeniusAtWork, Богдан_, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Олимп, Млађони, verum est in beer and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Где нема пута, направимо га. Опелова животиња - Фронтера, 2.3 турбодизел (иде уз масну бандеру). Задњи литар горива бих дао за овакве ствари. Као у споту Николе Врањковића. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Један Власински одсјај... Лапис Лазули, Иоанна, feeble and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Један поглед према Бугарској - друга страна лепоте Власине. Juanito, Саша од Москве, Данче* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Ја се извињавам што смарам. Хоћу да поделим са вама неке фотографије које сам прикупљао, да видите лепоту ове Земље која је са друге стране долина плача, зар не?! Имам пуно слика док сам се бавио фотографијом, мислим то је било до скоро. Више не. Немам чиме (и немам времена). Апарат више није у животу (R. I. P. Canon) - имао је блиски сусрет треће врсте и пао је у вечни загрљај бетону. sHa_sarcasticlol Телефон који сада користим је као тетрис. Имају исте опције. Па ни тако не могу да фотографишем. И коначно сам се смирио. Биће кад буде. Тако да се надам да ми нећете узети за зло што сам досадан. nana and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука