GeniusAtWork Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 nana, Nina 777, Плутон and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Gde je ovo? Bila sam tu. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Gde je ovo? Bila sam tu. Nis GeniusAtWork, Saandra, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Nis Onda nisam. Samo liči na ono gde sam ja bila. Anette, Пг and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Лепи Мунзе Срђан Ранђеловић, verum est in beer, Олимп and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Gde je ovo? Bila sam tu. Niš, kej pored Tvrđave. A sad malo ritam... Nina 777, Плутон, verum est in beer and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Лепи Мунзе Jooooj, volim Zemun bas. Данче*, Пг and Богдан_ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Мало сам се играо у ХДР-у Олимп, verum est in beer, Фидер and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Navali narode, još malo pa nestalo! Oglas u lokalnim novinama. Slavko..., bgpj, Иоанна and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2014 Navali narode, još malo pa nestalo! Oglas u lokalnim novinama. Девојке, без бриге! Остаће мало и за вас Nina 777 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2014 Девојке ,без бриге ! Остаће мало и за вас Ne brinem se, i ovaj jedan djuvegija sto ga imam mi previse Иоанна and Nina 777 је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 Da li neko zna šta su ove pločice oko ikona u Grčkoj na pločicama, sivim i žutim su prikazani uho, beba, covek, noga....? Zbog odsjaja se loše vidi Sanja Т., verum est in beer, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 Ako sam dobro shvatila,da se stavi fotka danas napravljena...Evo iz Kovilja danas,postavili su u trpezariji divne nove ikone,samo sto se nece videti bas najbolje,jer je losa rezolucija na mobilnom(mada tako zamuceno dobije cesto dobar efekat), inace retka plava boja na ikonama Gospoda i Bogorodice,odusevljena sam,pa da podelim sa vama Sretan praznik!!! ! ! nana, verum est in beer, Срђан Ранђеловић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 Da li neko zna šta su ove pločice oko ikona u Grčkoj na pločicama, sivim i žutim su prikazani uho, beba, covek, noga....? Zbog odsjaja se loše vidi to kao dar zahvalnosti Bogu stavljaju ljudi koji su posredstvom cudotvorne ikone dobili isceljenje od Boga(uha,noge,...) ili su dobili bebu Данче*, Рада., мирођија and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 Divno, toplo i sunčano popodne verum est in beer, Nina 777, Богдан_ and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука