Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Cekaj malo, svi ucesnici na temi su slobodni da postave bilo sta sto je po njima drukcije i objektivnije.

Ne vidim u cemu je tu problem i gde je smetnja...

Па глупо је да се сад надјачавамо ко да смо навијачи Звезде и Партизана... Поента је не бити навијач.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

На пример, има извештаја да су многи људи страдали у "унакрсној ватри" тј. од обе стране јер ни једни ни други не воде рачуна о цивилима. Кад се овде постави ужасна слика убијених људи ми не знамо ко их је убио. Екстремиста и манијака има на обе стране.

Ево, на пример, један извештај који ми делује колико-толико непристрасно:

https://news.vice.com/article/fighting-in-ukraine-escalates-as-militia-groups-flock-to-donetsk

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па глупо је да се сад надјачавамо ко да смо навијачи Звезде и Партизана... Поента је не бити навијач.

Ако имаш нешто што ти сматраш објективним, онда постави па ће људи сами да разлуче. Шта год си гледао, чуо, прочитао, постави овде, томе тема и служи .

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

cSrGmrXCHapqZSM-556x313-noPad.jpg

Эта петиция будет доставлена:

Верховна рада України, президент України

Заборонити діяльність Московського Патріархату в Україні

Сергій Горбик

Автор:

Сергій Горбик

Львів, Ukraine

Ми  вимагаємо від Верховної Ради та Президента України заборони діяльності терористичної організації Російська Православна Церква Московський Патріархат та її  регіонального відділення під назвою УПЦ МП в Україні.

Позбавити цю організацію права користування Києво-Печерською та Почаївською лаврами, які є історичною власністю Українського Народу.

Забранити активности Московске Патријаршије у Украјини

Аутор:

Сергеј Горбик

Лавов, Украјина

Позивамо Врховни Суд и Председника Украјине да забране терористичку организацију Руску Православну Цркву Московску Патријаршију и њено регионално оделење под називом УПЦ МП у Украјини.

Лишити ове организације их права да користе Кијевско-печерску и Почајску Лавру, које су историјско власништво украјинског народа.

https://www.change.org/ru/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B8/%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%B4%D1%96%D1%8F%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C-%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D1%96%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B0%D1%82%D1%83-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96?just_signed=true

Подели на овим сајтовима

На пример, има извештаја да су многи људи страдали у "унакрсној ватри" тј. од обе стране јер ни једни ни други не воде рачуна о цивилима. Кад се овде постави ужасна слика убијених људи ми не знамо ко их је убио. Екстремиста и манијака има на обе стране.

https://news.vice.com/article/fighting-in-ukraine-escalates-as-militia-groups-flock-to-donetsk

Украјинска влада је баш очајна , кад се ослања на Чечене и разне друге авантуристе и паравојне јединице . То више не може никако да се опише као борба легитимне власти против побуњеника , ово је прави грађански рат . Нек је Бог у помоћ народу .

Подели на овим сајтовима

Украјинска влада је баш очајна , кад се ослања на Чечене и разне друге авантуристе и паравојне јединице . То више не може никако да се опише као борба  легитимне власти против побуњеника , ово је прави грађански рат . Нек је Бог у помоћ народу .

Чечени се у ствари придружују "побуњеницима", тј. про-руским сепаратистима. Ако ти извештаји нису дезинформација...

http://www.ft.com/cms/s/0/dcf5e16e-e5bc-11e3-aeef-00144feabdc0.html#axzz3324g8wWF

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ово је "објективно извештавање" ко оно РТС тамо 91-е... :)

Slabo ti ide objektivnost kada ti je novinarski izvestaj u kome "cecen" iznosi misljenje o ratu u Ukrajini objektivan ...

They called us and we came,” 33-year-old Zelimhan tells VICE News. The bearded fighter, a member of a unit known as the “Wild Division,” says he arrived a week ago with 34 Chechen men who volunteered to come and support their “brothers” in the People’s Republic of Donetsk.

Zvone brate, pa  ovde je jasno iz aviona da se radi o pripremama uvodjenja u antirusku propagandu ...

A dalje kaze:

Ukraine’s Foreign Ministry has said that the country is under “undisguised aggression” from Moscow, which is “exporting foreign terrorism” to the country.

Zvone, pa neki od nas su odavno izasli iz zabavista ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Тај извештај помиње негативце са обе и не стаје ни на чију страну.

Колико су информације поуздане ја не знам и не могу да знам... Многи су објавили вест да су се неки Чечени придружили побуњеницима. И мени то звучи веома чудно и нелогично, али изгледа да тако стоје ствари.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...