Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Ovo je iz pro-EU kuhinje servirano ....

A da vidimo sta ce EU da uradi ako Srbije odluci da posalje vojsku na Kosmet? sankcije ili osiromaseni uranijum ... Birajte verovatnije ...

Ili kombinaciju ...

Srbija samo ako bude toliko stupidna može da si dozvoli slanje vojske na KIM, pa da nas opet Zapad polupa bombama i osiromašenim uranijumom, ti bi vidim ponovo u igru sa velikima ! Bolje ćutimo i slušajmo dok god smo pod protektoratom Zapada, moramo da ih slušamo. Pokušali smo sve, hteli da se otrgnemo, potpisali Uniju sa Rusijom iBelorusijom i šta se desilo ??? Sahranili su nas bombama a Rusima nije palo na pamet da im pogine makar i jedna vojnik zbog nekih tamo Srba. Dok su Ameri da bi ne samo na rečima, vec i na delima pokazali svoje prijateljsto prema Albancima, uzeli su i zgazili Srbiju, oteli joj KIM i dali svojim prijateljima, dozvolili su si da izgube i nekoliko aviona koje smo mi srušili, ali eto sve za prijatelje Albance od kojih imaju koristi. E to je prijateljstvo , a ne ovo koje Rusi nude nama, kroz neke podrške rečima i sl. Pa kad su toliki lavovi što za nas ne urade ono što je SAD za albancki narod,što lepo Rusi ne uzmu avione i u par stotina naleta razbiju Kosovsku državu usput i Albaniju i ne predaju nama te teritorije. Tj. urade ono što je Amerika za Albance. A pazite onaj ko veruje da se Kosovo i Albanija neće ujediniti je naivan. Sve je to SAD odavno isplanirao i sada se radi na tome.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Srbija samo ako bude toliko stupidna može da si dozvoli slanje vojske na KIM, pa da nas opet Zapad polupa bombama i osiromašenim uranijumom, ti bi vidim ponovo u igru sa velikima ! Bolje ćutimo i slušajmo dok god smo pod protektoratom Zapada, moramo da ih slušamo

Bolje ćutimo i slušajmo dok god smo pod kreditorima iz Rusije, moramo da ih slušamo

Upotrebi ovu recenicu kada pricas o Rusima ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A pazite onaj ko veruje da se Kosovo i Albanija neće ujediniti je naivan. Sve je to SAD odavno isplanirao i sada se radi na tome.

A Rusi rade na tome da razvale taj pokusaj i da omoguce Srbima da se ujedine jednoga dana ... Ko u to sumnja naivan je jako ...

Подели на овим сајтовима

Djuro lepo sam rekao da što se tiče zapada i EU, ovakve ucene i sl. pa i gore je potpuno normalno očekivati od njih ! Ali ovde se radi o nekome ko kaže da nam je prijatelj ! Idu da prete bedno,j siromašnoj, maloj Srbiji, E JAKI SU MI TI PRIJATELJI !!!!!!! Za nas je ukidanje milijarde dolara, ili zavrtanje gasa ravno nacionalnoj katastrofi !

То није уцена...то је реакција...а што би ти био пријатељ ако му уведеш санкције?...замисли, ми имамо повластице за трговину са њима и још да им уведемо санкције...ајде брате мисли мало том главом...

Уцена би била кад би нам претили што хоћемо у ЕУ...овак радимо о њиховој глави...тилу лилу!!!

Подели на овим сајтовима

Банка Русије престала да употребљава (обрачунава у валутама) долар и евро и у потпуности прешла на обрачун у рубљама

Појашњење:

Банка Русија је приватна банка из Санкт Петербурга (којој су амери увели санкције), није Народна Банка Русије...

Подели на овим сајтовима

Објективно јавно информисање је једини излаз из ситуације - Арсеније Аваков

Ово су ти непобитни докази самозваног министра Авакова (које је лично поставио на Ју Тјубу, пошто је претходно обећао да ће објавити доказе...), о операцији у којој је ликвидиран Александар Музичко

Подели на овим сајтовима

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

То није уцена...то је реакција...а што би ти био пријатељ ако му уведеш санкције?...замисли, ми имамо повластице за трговину са њима и још да им уведемо санкције...ајде брате мисли мало том главом...

Уцена би била кад би нам претили што хоћемо у ЕУ...овак радимо о њиховој глави...тилу лилу!!!

Ja prenosim informacije, svoje lično mišljenje ne iznosim , poprilično sam apolitičan, najbitnije su mi pare i krediti za državu ko god da kredit spreman sam na sve , samo da je dobro Srbiji.

Čitam malo pre da je članovima delegacije iz Vojvodine na čelu sa gospodinom Kostrešom, Rusija zabranila pristup na rusko tle do 2017. :D :D stvari se zahuktavaju :)

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Čitam malo pre da je članovima delegacije iz Vojvodine na čelu sa gospodinom Kostrešom, Rusija zabranila pristup na rusko tle do 2017. :D :D stvari se zahuktavaju :)

Pa njemu bi trebalo zabraniti ulazak u Srbiju ...

Подели на овим сајтовима

Каква бре накострешена делегација ти оће да цепају Србију поново и поново. 

Браво Руси!

Браво браћо!

Само јако!

СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА!

Подели на овим сајтовима

11.40 - Виталиј Кличко повукао се из председничке трке, уступивши своје место милијардеру, "кондиторском олигарху", Пјотру Порошенку, преноси Ројтерс.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

14.00 - Украјинска партија Отаџбина истакла кандидатуру Јулије Тимошенко на изборима за председника државе, јавиле су украјинске агенције.

14.20 - Националистичка партија Слобода номиновала свог лидера Олега Тјагнибога за председничке изборе, јавља Раша тудеј.

14.35 - Немачка влада разматра захтев Кијева да пошаље полицију у Украјину како би пружила помоћ у формирању безбедносних снага, преноси АФП.

14.50 - На конгресу Партије региона искључен из чланства Виктор Јанукович, а за председничке изборе истакнута кандидатура бившег челника администрације Харкова Михаила Добкина, јављају агенције.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

14:40    Лавров: Русија нема намеру да прелази границу Украјине Русија нема намеру ни интерес да прелази границу Украјине, изјавио је шеф МСП РФ Сергеј Лавров у интервјуу ТВ каналу „Русија 1“.

„Ми уопште немамо никаквих намера ни интереса да прелазимо границу Украјине. Ми само јако желимо да рад (решавање кризе у Украјини) буде колективан и да та недела, која западне земље покушавају да сакрију под тепих и покажу ситуацију у финим бојама, престану и да схвате своју одговорност“, рекао је министар, коментаришући забринутост Запада по поводу евентуалне ескалације ситуације на руско-украјинској граници.

• Волим 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

12:35 - LAVROV: EU PLANIRA FORSIRANjE SSP-A SA MOLDAVIJOM

Evropska unija planira da ubrzano potpiše sporazum o pridruživanju sa Moldavijom u kom se postojanje Pridnjestrovlja ne pominje, izjavio je danas ruski ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov, izražavajući revolt zbog "provokativne retorike" Zapada oko Pridnjestrovlja, preneli su ruski mediji.

Prema njegovim rečima, potpisivanje sporazuma sa Moldavijom, slično planiranom potpisivanju sporazuma sa Ukrajinom, pokušaće se "ubrzano na leto, dok se tamo još ne održe redovni izbori".

"U nacrtu sporazuma sa Moldavijom, Pridnjestrovlje prosto ne postoji", rekao je Lavrov, dodajući da "ne postoji ni sporazum iz 1997. uz učešće Kišinjeva i Tiraspolja, u skladu sa kojim Pridnjestrovlje ima pravo na inostrane ekonomske aktivnosti".

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...