Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Sjajna ideja!

Verovatnoća da oni isplate taj novac je naravno 0%, to valjda znaš...

Пребићемо то преко ММФ-а и још им лупимо рецку...чисто да се зна...ионако не бисмо знали шта са тим парама...

Подели на овим сајтовима

A toliko sam poverenja imao u demokratske promene. Jedino smo dobili banke koje su iznele milijarde iz naše zemlje.

Mogli bi do sutra da pričamo o tome ali nije ta tema. Ključno je da vidimo kako nema prijatelja u svetu, jedino treba birati manje zlo.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Sjajna ideja!

Verovatnoća da oni isplate taj novac je naravno 0%, to valjda znaš...

Ne treba ništa da isplate. Zvonko ne vidi poentu.

Time bismo zatvorili diskusiju o priključenju sa EU. Dok ne isplate odštetu nemamo uslova za saradnju.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Time bismo zatvorili diskusiju o priključenju sa EU. Dok ne isplate odštetu nemamo uslova za saradnju.

Pa ne treba ti priča o odšteti. Dovoljno je samo da ne ispuniš uslove za priključenje i nikad se nećeš priključiti. Nije da su baš nešto ludi za nama u EU  :)

Подели на овим сајтовима

1. Коме би их тужио?

2. Шта њих брига за нашу "сарадњу"?

Значи, људи, молим вас... Схватите да је Србија једна мала, сиромашна, небитна држава за коју никога није брига. Нисмо никаква "сила", нити имамо чиме да било кога "уцењујемо". Напротив, зависимо од Запада. Како сада стоје ствари без кредита држава не би могла ни пензије да исплати.

Први корак напред је да схватиш где се налазиш. Докле год не знаш где си, не можеш нигде ни да стигнеш. Мене језа хвата кад читам ово, а чујем сличне ствари од многих људи са којима сам у контакту.

Нестаћемо бре, наш народ је на путу изумирања... Ако се нешто брзо не промени остаћемо само пола стране у уџбенику историје.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

A toliko sam poverenja imao u demokratske promene. Jedino smo dobili banke koje su iznele milijarde iz naše zemlje.

Tvoja promena stavova je meni jedna od najpozitivnijih stvari na ovom forumu, respect! :good2:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Нисам ни рекао да треба узимати кредите, него да треба гледати на ствари реално.

Значи, НАТО је далеко најјача сила на свету, нико им не може ништа, нема ко да их "осуди" и ту нема шта да се дискутује. Да ли је "праведно" или "неправедно" је потпуно небитно кад не можеш ништа. Мораш да се прилагодиш и идеш даље. НАТО нико никада неће "осудити", бар не на овом свету. И то је то.

Оно што може је да средимо своје двориште, радимо и градимо бољу будућност. У којој ћемо ваљда бити мудрији...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Šta mi strateški možemo da učinimo? Zvonko ima logične ideje o priklanjanju zapadu.

Međutim, to nas na duge staze vodi još gorem ishodu. Srbi će se totalno pokvariti u tom ,,neprirodnom'' odnosu.

Gledam ljude po Srbiji, tmurni su mnogo. Nema te ekonomije koja bi ih usrećila - a da ostanu normalni, ljudi u pravom smislu.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Mogli bi do sutra da pričamo o tome ali nije ta tema. Ključno je da vidimo kako nema prijatelja u svetu, jedino treba birati manje zlo.

Demokratija je super. Nas problem je sto mi nismo dobili demokratske promene vec nam je instaliran marionetski rezim uz pomoc Nato bombi i sankcija. Demokratske promene se vrse slobodnom voljom gradjana na izborima.

I taj rezim je nastavio da unistava ono sto bombe nisu.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Smesta surove sankcije Zapadu da uvedemo i da objavimo rat SAD i Velikoj Britaniji!

Угледамо се на монтенигере...они ратују са Јапаном и лупају санкције Русији!  :)

Подели на овим сајтовима

@@Crveni Baron,

To i kažem. Zapadu nije u interesu da budemo jaki ekonomski i politički.

Dok je veka, zapad će raditi na tome da budemo što manji i nemoćni. Sve njihove ''pomoći'' biće usmerene ka tome.

Nije savršena slika ni sa strane istoka. I oni bi nas potkopali ako bismo hteli odskočiti.

Ali mi moramo odskočiti ako želimo uopšte opstati. To bi bila neka naša nužna potreba.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Šta mi strateški možemo da učinimo? Zvonko ima logične ideje o priklanjanju zapadu.

Međutim, to nas da duge staze vodi još gorem ishodu. Srbi će se totalno pokvariti u tom ,,neprirodnom'' odnosu.

Нисам нигде говорио о "приклањању западу". Моје идеје су нешто сасвим друго.

Gledam ljude po Srbiji, tmurni su mnogo. Nema te ekonomije koja bi ih usrećila - a da ostanu normalni, ljudi u pravom smislu.

Тмурни су зато што живе на ивици беде и не виде никакву наду за бољу будућност.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...