Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Priču baziram na tome da srbija udje u sastav rusije! (to dveri ponavljaju ali i sami ne znaju kako treba da izgleda to)

Какве се све небулозе пласирају ових дана од стране политичара, ова је најмање штетна јер свима је јасно да је неизводљива. Спавача не можеш да пробудиш шаптањем него гласном виком. Тако и Двери имају тај "ингениозни" план да се припоје Русији.

Додуше, по мени, сарказам треба користити али не у средини која сарказам не препознаје до давања поверења њуз вестима. Могуће је и да сви који представљају Двери не умеју тачно да дефинишу овај став јер би он требао да гласи "радити све оно што раде и Руси а што им доноси добро" с тим да то треба радити користећи искуства свих, не само Русије.

Подели на овим сајтовима

i potpuno je isto ako se glasa za ldp ili sns ili čanka i da ne nabrajam, svi oni su marionete zapada, rade onako kako im se kaže, svejedno je kome dati glas od njih, to je sve jedna politika, a 5 različitih retorika, čista obmana glupog naroda

Подели на овим сајтовима

Pokret Dveri podržava ocepljenje Krima i raspad Ukrajine. Time podržava i kosovske Albance na KIM. RTS

Najskandaloznije je što se zalažu za to da Srbija udje u sastav Rusije ! I oni sebe zovu srpskim patriotama !

Samo da iskoristim da vam kažem na šta sam reagovao.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Samo da iskoristim da vam kažem na šta sam reagovao.

pa to što kalnik piše nije istina, prvo krim i jeste ruska teritorija dok kosovo albanska nije, pa je to neuporedivo, ja se isto zalažem za odcjepljenje krima i imam za to ja mislim sve moralne argumenete... 

postoji teritorija kod nas skoro totalno uporediva sa krimom, a ta teritorija se zove baranja, koja je 1946 godine od strane komunista iz misterioznih razloga oduzeta od srbije i dodjeljena hrvatskoj,baš kao i krim pedesetih godina sto je dodjeljen ukrajini opet od strane komunista. u baranji i dan danas ljudi tamo pričaju na ekavici i imaš imena mjesta na ekavici poput beli manastir npr. e to je uporedivo sa krimom i sada kada bi baranja htjela da se odcjepi od hrvatske to bi bila ista situacija ko i krim, sa tom razlikom što su tamo trenutno većina  lokalnih srba izbjegli u srbiju zbog ustaške okupacije, pa ne mogu demokratski da to pokrenu kao sto može krim, jer nema ljudi tamo.... sa druge strane kosovo nije domicilno albanska teritorija, već srpska, skroz kontra primjer i kako onda to može da se uspoređuje ? ti možeš  ko putin da podjebavaš zapadnjake sa kosovom , da im nabijaš kosovo na nos, ali to ne znači da su te dve stvari jedno te isto, to su skroz kontra primjeri, čime je nabijanje na nos zapadnjacima još izraženije

Подели на овим сајтовима

pa to što kalnik piše nije istina, prvo krim i jeste ruska teritorija dok kosovo albanska nije, pa je to neuporedivo, ja se isto zalažem za odcjepljenje krima i imam za to ja mislim sve moralne argumenete...

postoji teritorija kod nas skoro totalno uporediva sa krimom, a ta teritorija se zove baranja, koja je 1946 godine od strane komunista iz misterioznih razloga oduzeta od srbije i dodjeljena hrvatskoj,baš kao i krim pedesetih godina sto je dodjeljen ukrajini opet od strane komunista. u baranji i dan danas ljudi tamo pričaju na ekavici i imaš imena mjesta na ekavici poput beli manastir npr. e to je uporedivo sa krimom i sada kada bi baranja htjela da se odcjepi od hrvatske to bi bila ista situacija ko i krim, sa tom razlikom što su tamo trenutno većina lokalnih srba izbjegli u srbiju zbog ustaške okupacije, pa ne mogu demokratski da to pokrenu kao sto može krim, jer nema ljudi tamo.... sa druge strane kosovo nije domicilno albanska teritorija, već srpska, skroz kontra primjer i kako onda to može da se uspoređuje ? ti možeš ko putin da podjebavaš zapadnjake sa kosovom , da im nabijaš kosovo na nos, ali to ne znači da su te dve stvari jedno te isto, to su skroz kontra primjeri, čime je nabijanje na nos zapadnjacima još izraženije

Odlicno si ovo objasnio. Kosmet bi mogao da se uporedi sa ostatkom Ukrajine i Kijevom kao kolevkom Ruske drzave a Krim nikako. A Kalinik obicno pise stvari koje su usmerene protiv Rusa i Srba a idu na ruku Hrvatima ili EU na primer.

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Odlicno si ovo objasnio. Kosmet bi mogao da se uporedi sa ostatkom Ukrajine i Kijevom kao kolevkom Ruske drzave a Krim nikako. A Kalinik obicno pise stvari koje su usmerene protiv Rusa i Srba a idu na ruku Hrvatima ili EU na primer.

pa to što je kalnik napisao da se dveri zalažu za to da se srbija pripoji rusiji sve kaže o njemu, prvo da nema pojma o čemu priča ili da laže iz zle namijere, treća mogućnost mi ne pada na pamet

Подели на овим сајтовима

pa to što je kalnik napisao da se dveri zalažu za to da se srbija pripoji rusiji sve kaže o njemu, prvo da nema pojma o čemu priča ili da laže iz zle namijere, treća mogućnost mi ne pada na pamet

U zadnje vreme se prica o nekakvim BOT-ovima koji pisu pohvalne  komentare o SNS-u i slicno ... E vidis, Kalinik je takodje BOT ali pro EU i kontra Rusa i Srba ... I nije jedini na fgorumu .. 

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Dobro kako god.

Putin je izbegao civilne žrtve i kao takav garant sigurnosti počinje pregovore koji su politički a ne vojni.

Elegantna akcija, koja EU i SAD ne pruža nikakvu drugu mogućnost nego da se pomire sa porazom.

Sad treba preživeti i nadati se da će i EU konačno priznati ono što su nama nabijali na nos a to je realna situacija na terenu. (KiM)

Boleće ovaj poraz pogotovo Englesku i SAD još dugo.

Подели на овим сајтовима

biće dobro ako sad ovi ne navale na krim, ako se ne iscenira sukob sa zapada, o tome samo zapad sada odlučuje, ukrajina sama neće smijeti na krim da krene, ali zapad je može na to nagovoriti i pružiti joj podršku, još ćemo vidjeti šta će biti...

gledali smo bezbroj puta kako to započinje kod nas, račak, markale, ubistvo na auto putu beograd zagreb pred akciju bljesak i slično, to je poznata zapadna metoda za spinovanje javnosti 

Подели на овим сајтовима

biće dobro ako sad ovi ne navale na krim , ako se ne iscenira sukob sa zapada, o tome samo zapad sada odlučuje, ukrajina sama neće smijeti na krim da krene, ali zapad je može na to nagovoriti i pružiti joj podršku, još ćemo vidjeti šta će biti...

gledali smo bezbroj puta kako to započinje kod nas, račak, markale, ubistvo na auto putu beograd zagreb pred akciju bljesak i slično, to je poznata zapadna metoda za spinovanje javnosti 

Što se tiče Rusije oni su zatvorili sva pitanja jer na svaki imaju odgovor. (dugo pripremana odbrana) a što se tiče provokacija tipa markala ne može više da se desi jer su tako Rusi u mogućnosti na terenu.(odavno pripremljeni što je dokazala ova do sad elegantna akcija)

Подели на овим сајтовима

Drzite se teme!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Inace, samo ukratko presek trenutnog stanja na temi:

Za mesec i po dana, tema je narasla na 250+ strana, sa 3000+ poruka, a pregledana je preko 44000 puta.

Svakako da nismo imali ovako posecenu temu skorije, i to na ovoliko strana za prilicno kratko vreme.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Što se tiče Rusije oni su zatvorili sva pitanja jer na svaki imaju odgovor. (dugo pripremana odbrana) a što se tiče provokacija tipa markala ne može više da se desi jer su tako Rusi u mogućnosti na terenu.(odavno pripremljeni što je dokazala ova do sad elegantna akcija)

ma to se ne radi zbog javnosti protivničke strane, vec zbog svoje javnosti, da je digneš na noge, ne mogu rusi to da kontrolišu.... nikada markale kod srba nisu prošle al kod muslimana jesu i to dobro, a vala i na zapadu, srbi to nisu mogli ni da spreče ni da utiču na to, to je jedna prljava metoda zapadnjačka koja njima uvijek pravi željeni rezultat, ja ne znam kada su to počeli da koriste, ja lično sto znam još su u kuvajtu to radili 1990 godine, a moguće je i ranije... vidiš da su krenuli sa onim snajperistima u kijevu, samo sto je uspio drzavni udar, da nije mi bi danas ovdje samo o tim snajperistima pričali, nije li to kao markale?

Подели на овим сајтовима

Inace, samo ukratko presek trenutnog stanja na temi:   Za mesec i po dana, tema je narasla na 250+ strana, sa 3000+ poruka, a pregledana je preko 44000 puta. Svakako da nismo imali ovako posecenu temu skorije, i to na ovoliko strana za prilicno kratko vreme.

Kuma mog igumana a i jos neki nasi prijatelji zive u Ukrajini, to je jedini razlog zasto pratim ovu temu... inace,politika me ne zanima, uzdam se u Gospoda. 

• Волим 1

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...