Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Укри потопили руски десантни брод Цезар Куников. Иначе и сам Цезар Куников је погинуо 14.02.1943.године. И њега су убили нацисти. ГУР баш воли симболику.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

После 10 година тврђава Авдејевка је пред разбијањем.

Нема броја колико цивила су побили одатле. Тукли су по Доњецку сваки дан.

Руси гомилају трупе и спремају велику офанзиву на запорошком правцу.

Подели на овим сајтовима

Наваљни умро у затвору, цео Запад се огласио и осудио Путина, чак је и жена умрлог дигла свој глас на скупу у Минхену. Ко је био тај несрећник објашњава Скот Ритер.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ово нисам испратио:

🇷🇺 Никада не заборавите да је Наваљни желео да Чеченима, Даргинима и свим другим нацијама на Кавказу одузме руско држављанство и упоредио их је са бубашвабама и мувама.

По овоме се може закључити да му је улога била да унесе раздор између Руса и Чечена, а не просто освајање власти.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Чули сте изјаву Макрона да ће послати француске војнике у Украјину.

Овако је Захарова одговорила:

"U apilu1945. Berlin je branila francuska SS divizija Karlo Veliki (Charlemagne) i niz drugih. Branili su i sam “Führerbunker”, Hitlerov bunker. Među poslednjima su odlikovani nacističkim Ordenom viteškog križa u Trećem Reichu. Francuski SS-ovci iz vremena Karla Velikog postali su poslednji branitelji Reichstaga i Ureda Reicha.........."

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Milan Nikolic рече

Чули сте изјаву Макрона да ће послати француске војнике у Украјину.

Овако је Захарова одговорила:

"U apilu1945. Berlin je branila francuska SS divizija Karlo Veliki (Charlemagne) i niz drugih. Branili su i sam “Führerbunker”, Hitlerov bunker. Među poslednjima su odlikovani nacističkim Ordenom viteškog križa u Trećem Reichu. Francuski SS-ovci iz vremena Karla Velikog postali su poslednji branitelji Reichstaga i Ureda Reicha.........."

Не само то већ да ће испоручити ракете дугог домета украјини да гађају срце Русије.

Тотално су одлепили западњаци. Што каже Ритер, немају излазну стратегију, губе, а само подижу улог.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
T.ME

‼️🇺🇦💥 Момент удара крылатой ракеты Х-101 по Днепровской ГЭС t.me/RVvoenkor

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Раставља човек ракету Storm Shadow.

T.ME

🇷🇺🇺🇦 Storm Shadow Showdown, Not long ago, another missile of this type came into the possession of the Russian military in good condition for study.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

https://twitter.com/GeromanAT/status/1781735755708018712

GP: "Naselje Novomihajlovka oslobođeno je višegodišnje neprijateljske okupacije, neprijatelj je izbačen iz naselja i povlači se prema jugu.
Naše su trupe počele čistiti selo i učvršćivati zauzete linije."

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

T.ME

🔥️When Russian troops occupy Chasov Yar, they will turn it into a springboard for attacks on the "backbone of Ukraine's defense," according to experts from the U.S.-based CBC...

,,Када руске трупе заузму Часов Јар, претвориће га у одскочну даску за нападе на „кичму одбране Украјине“, сматрају стручњаци америчког канала ЦБЦ.

Тренутно је Часов Јар још један „град-тврђава“ и најважнији логистички центар украјинских оружаних снага.

Следеће мете руских оружаних снага биће Константиновка, Дружковка, Краматорск и Славјанск, наводе аналитичари ЦБЦ."

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...