Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

"Gazprom" napravio video uz muziku "A zima ce da bude velika".
Inace, ko jos nije u toku, isporuke gasa eu rajhu su potpuno obustvaljene do daljnjeg. Zbog kvara. 0703_read

...

Clip.jpg.eb7ecb56b149854b5ecbbd3f059bf6b7.jpg

...

T.ME

‼️❄️🇪🇺Ролик от «Газпрома» с эпичным и злободневным саундтреком «А зима будет большая». Как показывает реакция в различных каналах, гражданам Европы это...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar Брате, @sanja84тврди да у Москви људи једва спајају крај са крајем зато што су цене скочиле. Ти си колико сам схватио живео или и даље живиш тамо, има ли та прича о преживљавању основа или не? Ја мислим да руски аутошовинисти причају те приче, слично онима "шта ћемо ако се затвори Зара леле куку куку леле"

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Вилер Текс рече

@Ćiriličar Брате, @sanja84тврди да у Москви људи једва спајају крај са крајем зато што су цене скочиле. Ти си колико сам схватио живео или и даље живиш тамо, има ли та прича о преживљавању основа или не? Ја мислим да руски аутошовинисти причају те приче, слично онима "шта ћемо ако се затвори Зара леле куку куку леле"

Ja sam rekla da ne žive svi u Moskvi, i navela druge delove Rusije koji imaju platu 150 evra..nemoj da se služiš lažju.

Seronja

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, sanja84 рече

Ja sam rekla da ne žive svi u Moskvi, i navela druge delove Rusije koji imaju platu 150 evra..nemoj da se služiš lažju.

Seronja

Нисам видео тај део да је у деловима Русије. Опрости. Да мале.су плате.у глобалу на периферији али су малеи цене и начин живота нема везе са начином живота у Аустрији рецимо. И то је већ небо и земља ћ.У сваком случају човек живи/живео у Русији па ће рећи из прве руке. @Ćiriličar,дакле да ли санкције Русе доводе на ивицу егзистенције?

И да ли ја сад треба тебе сестро да назовем неким погрдним именом?  Да ли би волела?

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, sanja84 рече

@Вилер Текс ma zovi kako hoćeš, ne ljutim se. 

No, što se tiče inflacije, počelo je sve sa koronom.. Kao i kod nas. 

Лепо од тебе што се не љутиш, али није лепо да вређаш.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, sanja84 рече

@Вилер Текс kao što rekoh, imam svedočenje ljudi iz Rusije i bilijardu sajtova u pretraživaču.. Kao što rekoh Googlaj... Ako ne znaš, nauči ruski.. Biće ti lakše u ovakvim razgovorima. 

Pa imam i ja svedocenje 1) ljudi iz Rusije, 2) ljudi koji su Rusi, zive ovde, a imaju svoje tamo, 3) nasih koji su skoro bili tamo.

Ne sumnjam da postoji neka oblast gde nije bas najsjajnije, al` ti se u`vatila za tu manjinu kao da je pravilo. Ovo sto sam sve cuo iz prve ruke je da se jesu malo promenile cene, ali mnogo daleko od toga da se sastavlja kraj sa krajem.

I opet promisli malo: zasto bi britanci pisali havalospeve onima koje zele da upropaste? Gde je tu pamet? Nego ce da bude da su se i oni malo probudili i ukapirali da sve ide obrnuto od onog kako su mislili da ce da ide.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, sanja84 рече

@Вилер Текс ma zovi kako hoćeš, ne ljutim se. 

No, što se tiče inflacije, počelo je sve sa koronom.. Kao i kod nas. 

Ne, nije nista pocelo sa korolom. Bas nista. Inflacija na zapadu je pocela jedno 20+ godina ranije, pa vrhunila 2008. jednom bas mnogo, pa jos nekoliko manjih puta u medjuvremenu. A onda su, kako pismeni ljudi sa zapada listom svedoce, izazvali plandemiju da prikriju rusenje sistema i po mogucstvu ucare jos nesto. Kad sve to, ocigledno, nije ni izbliza poslo po njihovom, nista drugo im nije ostalo nego da nastave pohod na istok. I evo nas tu. Sad sledi veliki rasplet i potpuna promena paradigme zivljenja svuda po svetu, kako su mnogi savremeni Oci i najavlili da ce da bude.

Подели на овим сајтовима

U zaporozskoj oblasti u Krivom Rogu pogodjen magacin ukronacista sa necim vrlo zapaljivim.

...

Clip.jpg.ff949086f9611327907aa6c333e3e87c.jpg

...

Подели на овим сајтовима

photo_2022-09-06_06-53-35.thumb.jpg.b5dee0be19e1ab2b024bdbeeae7ada7b.jpg

Подели на овим сајтовима

Clip.jpg.de44ae291acbefa5e282eff60d63ab84.jpg

...

T.ME

🇷🇺🇺🇦 The territory under the control of the RF Armed Forces

...

photo_2022-09-06_09-06-59.thumb.jpg.8cb0e8961043dab2de2b4fd8d1c8d8d5.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

U zaporozskoj oblasti u Krivom Rogu pogodjen magacin ukronacista sa necim vrlo zapaljivim.

...

Clip.jpg.ff949086f9611327907aa6c333e3e87c.jpg

...

...

Sad vidim vest da je u pitanju skladiste goriva.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...