Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

confused1  confused1

У питању су два маџара бивши припадници Војске Србије са ратним искуством.

Али не би ме изненадило да има и срба који су на страни Кијева за паре, јер Кијевски олигарси имају дебео буђелар и сам Порошенко је олигарх који тренутно највише профитира у овом рату, кажу да му се буџет удвостручио.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Да, да: сви поштени, а моје брисе нема. 0509_music 

brise???? :.mislise.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

ОК, али да будемо јасни - Кијев није први напао области у којима живе Руси. Они су се дигли на оружје, кренули да проглашавају независност итд.

Сад ћеш рећи - а ови су укинули руски као "званичан језик" (што са просечним становником и нема пуно везе...). Јесте, то је кретенски закон - који би био неодржив и укинут врло брзо. Због такве ствари се дизати на оружје је претерана реакција и десило се због "потпаљивања" од стране Русије.

uopste nije tacno to sto si napisao, to je manipulacija...

prvo ako se neko digao na oruzje, to ne mozes poistovjecivati sa napadom, meni se cini da su oni napadnuti i da je njihovo dizanje na oruzje bilo opravdano, ukidanje jezika je samo fasisticki slag na torti, pravi razlog ne lezi u toj pojedinacnoj stvari, vec je stvar mnogo sira, globalnija.... radi se o nasilnom rusenju demokratski izabrane vlasti (od strane 10 %  sovinisticki raspolozenog stanovnistva) koja nije zeljela da se bavi nekim supljim evro-integracijama koje podrazumjevaju razilazenje sa bratskom rusijom u mnogim aspektima, sto se pravis naivan

Подели на овим сајтовима

No, imamo tu dosta neočekivanog aktera, izgleda da će se na kraju čerupat Kanada i Rusija. A svaka potom, tražit saveznike za tu svoju "osovinu", naravno. Sve to nekako ide strmo nizbrdo ka globalnom sukobu kakvim se nekad govorilo: "svjetski rat". Kanada se sad ponaša kao "pogodjena" guska, vrlo je iznervirana tim što se dešava na Ukrajini najviše baš ona:

http://www.vecernji.hr/drustvene-mreze/kanada-i-rusija-na-twitteru-zaratile-zemljopisnim-kartama-958003

http://www.advance.hr/vijesti/napetosti-na-krajnjem-sjeveru-kanada-rusiji-duboko-smo-zabrinuti-spremni-smo-braniti-svoj-suverenitet-na-arktiku-rusija-ne-zelimo-da-arktik-postane-zona-sukoba/

http://globalnews.ca/news/1532059/canadian-fighter-jets-edge-closer-to-russian-airspace/

Подели на овим сајтовима

Canadian badass...

Da, baš badass. na osnovu toga što sam vidio amere oni mogu u djep strpat po hrabrosti, jenkiz su dječiji vrtić za njih Uvijek su ih slali na te najgore i nemoguće "kamikaza" akcije, north-africa corps, normandija, indokina, japanci i sl. gdje se amerima baš mnogo nije htjelo. Njih i kiwies - australane.

canadian army soldiers in 2ww

https://www.google.cz/search?num=100&newwindow=1&client=firefox-a&hs=hzO&rls=org.mozilla%3Acs%3Aofficial&channel=sb&q=canadian+army+soldiers+in+2ww&oq=canadian+army+soldiers+in+2ww&gs_l=serp.12...31146.33232.0.36346.5.5.0.0.0.0.221.704.0j3j1.4.0....0...1c.1.52.serp..2.3.536.C73-DbofHWk

Подели на овим сајтовима

Ne znate o šta se igra, o co jde, o co go? O Aljasku koju je ruski car maltene proigrao na kartama, prodao je kao bezvrijednu a budzašto kako bi zakrpio svoje rupe u državnom budžetu. No na kraju se ispostavilo da je prodao to najvrijdenije što je imao. Nafta, gas, uran, rijetki nminerali! O to tamo ide i o tom se radi. mladenci moji mili, o nikakvu Ukrajinu! Ta je samo probni, eksperimentalni, zkušební balon. Sad mi je i jasna ta Happy New Year 2013. ili 2014. ne sjećam se tačno čestitka koju je preko Twittera uputio ruski ministar odbrane svom USA kolegi a na kojoj su bili nosači sa nuklearnim raketama SATAN! A koja se tada objavila na našim mnogim slavističkim grupama i forumima na internetu. No mi smo mislili da je to opet neka zezancija. Ako budem imao vremena da je tražim postavim vam je. Dakle nikakva Ukrajina već Arktik i Aljaska!

Подели на овим сајтовима

No, imamo tu dosta neočekivanog aktera, izgleda da će se na kraju čerupat Kanada i Rusija. A svaka potom, tražit saveznike za tu svoju "osovinu", naravno. Sve to nekako ide strmo nizbrdo ka globalnom sukobu kakvim se nekad govorilo: "svjetski rat". Kanada se sad ponaša kao "pogodjena" guska, vrlo je iznervirana tim što se dešava na Ukrajini najviše baš ona:

http://www.vecernji.hr/drustvene-mreze/kanada-i-rusija-na-twitteru-zaratile-zemljopisnim-kartama-958003

http://www.advance.hr/vijesti/napetosti-na-krajnjem-sjeveru-kanada-rusiji-duboko-smo-zabrinuti-spremni-smo-braniti-svoj-suverenitet-na-arktiku-rusija-ne-zelimo-da-arktik-postane-zona-sukoba/

http://globalnews.ca/news/1532059/canadian-fighter-jets-edge-closer-to-russian-airspace/

Kanadu zulja polarni krug i rusko pobadanje zastave ispod severnog pola i pretenzije russ na vecinu tog bogatstva ispod polarne kape ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ne znate u šta se igra? O Aljasku koju je ruski car maltene prigrao na kartžama, prodao je kao bezvrijednu kako bi napunio mnsvoje rupe u državnom budžetu a na kraju se ispostavilo da je prodao to najvrijedenije što ima. Nafta, gas, rijetki nminerali! O to tamo ide i o tom se radi. mladenci moji mili, o nikakvu Ukrajinu! Ta je samo probni, zkušební balon, sad mi je i jasna ta Happy New Year 2013. već čini mi se čestitka koju je preko Twittera uputio ruski ministar odbrane svom USA kolegi a na kojoj su bili nosači sa raketama SATAN! A koja se objavila na slavističkim grupama, ako budem imao vremena da je tražim objavim vam je.

Nije Aljaska vec polarni krug i nafta i gas ispod njega ... Ima mislim 9 zemalja koje imaju pravo da eksploatisu ta bogatstva, tk one koje izlaze na polarni krug. Kanada i rusija bi imale najvise kolaca tu...

Samo sto po tom sporazumu osim sto se gleda ko izlazi na njega gleda se i dikle se prostiiru podvodni grebeni koji se pruzaju sa kontinenta ... Taj ruski se pruza do ispod severnog pola i dalje te su Rusi zbog toga pobadali onu zastavu a ako se malo

Prisetite upravo se kanada tu nesto najvise bunila i proseravala ... Kao i sada...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ne znate u šta se igra? O Aljasku koju je ruski car maltene prigrao na kartžama, prodao je kao bezvrijednu kako bi napunio mnsvoje rupe u državnom budžetu a na kraju se ispostavilo da je prodao to najvrijedenije što ima. Nafta, gas, rijetki nminerali! O to tamo ide i o tom se radi. mladenci moji mili, o nikakvu Ukrajinu! Ta je samo probni, zkušební balon, sad mi je i jasna ta Happy New Year 2013. već čini mi se čestitka koju je preko Twittera uputio ruski ministar odbrane svom USA kolegi a na kojoj su bili nosači sa raketama SATAN! A koja se objavila na slavističkim grupama, ako budem imao vremena da je tražim objavim vam je.

Видиш то није у реду.

Ако ћемо по правди Аљаска би требало да се одцепи и присаједини Русији без обзира што је продата.

Јербо и шведска краљица Урлика Елеонора је продала ономад ( 1721.) Литванце, Естонце и Летонце све са њиховом земљом императору руском Петру I, а они су се сада осамосталили и неовисност прогласили.

Русија је за „уступљене“ земље Шведској платила 2 милиона јефима, односно, 56 тона сребра.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...