Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Хунтине трупе у Маријупољу налазе се у окружењу... пошто су се новоруси пробили са западне стране и избили на морску обалу (опет није јасно да ли су то партизанске јединице или Армија Новорусије).

Подели на овим сајтовима

Хунтине трупе јужно од Лугањска одбачене су од Новосветловке и пут од руске границе до Лугањска је под контролом новоруса (мада хунта и даље има пут у домету артиљерије)... Чак се и са хунтине стране признаје да је ситуација код Лугањска веома тешка и да су им шансе да се пробију скоро никакве.

Подели на овим сајтовима

Хунта је из "џепа" јужно од Доњецка напала и заузела место Еленовка. Ово је покушај да се пробију северно ка Доњецку вероватно у нади да ће ту бити слабија одбрана новоруса па да онда скрену на запад и извуку се из окружења).

Подели на овим сајтовима

Мени само "није јасна" ова потреба да се понижавају заробљеници. Не мислим само на рат у Украјини, видели сте и шта Израел ради...

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Мени само "није јасна" ова потреба да се понижавају заробљеници. Не мислим само на рат у Украјини, видели сте и шта Израел ради...

Rusenje morala protivnika...

U ratu je cilj pobeda i za njega se puca, ubija, laze, krade ... I ponizava zarobljenik ...

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Mada ja ne vidim zasto je ciscenje ulica ponizavanje. :.mislise.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Mada ja ne vidim zasto je ciscenje ulica ponizavanje. :.mislise.

Кроз Доњецк је спроведена "парада" заробљених Украјинаца....

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Кроз Доњецк је спроведена "парада" заробљених Украјинаца....

Ok to uredu. Razumeo! :)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Proruski aktivisti: Oborena četiri ukrajinska "suhoja 25" 

Извор: blic.rs

Каква је калкулација са њиховим крилатицама? Има ли их још, да ли је неко пратио? Скоро сам негде прочитао да су им неке земље продале, дале или слично нешто од тога...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...