Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Мислим не правдам овде Украјинце али се заиста трудим да разумем по ком основу ви толико готивите Русију у целој причи.

I kako ti ide trud? Jesi uspeo da nas ukapiras do kraja?

Razumem ja sta te muci, gadni smo mi tipovi, pa jos prepredeni, nije uopste lako s nama...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Руска агресија (доста слична агресијама нацистичке Немачке тридесетих и четрдесетих) на суверену и слободну Украјину траје и траје...   :(

А њихова пропагандна машинерија са експозитуром у виду разноразних ботина би хтела да нас убеди да је управо супротно.

Комедија :)

Каква болан агресија? О чему ти причаш?

Ми треба да ревидирамо свој однос према Милошевићу јер овај Путин није прстом мрднуо да заштити Русе у Украјини. А Русија и Србија нису за поредити. Русија је свецка сила бре!

Док је Слоба слао и помоћ и шта год и захваљујући свему томе данас имамо Р. Српску. Овај Путин ко Тадић и Ђилас заједно обичан манекен и бизмисмен.

Комедија је да ви верујете да је Русија заиста укључена у сукобе у Украјини.

Да јесте Украјина би пре месец дана била прегажена и подељена. А запад не би ни прстом мрднуо. Ово је јасно и Русији и западу.

Подели на овим сајтовима

I kako ti ide trud? Jesi uspeo da nas ukapiras do kraja?

Razumem ja sta te muci, gadni smo mi tipovi, pa jos prepredeni, nije uopste lako s nama...

Нисам успео да скапирам уопште шта је вама супер код те русије толико (политички) индетична земља ко свака друга, са грамзивим политичарима у скупштини ко сваки други.... спроводе свој интерес силом де могу, милом где не могу ко свако други..

Овај други део не знам шта си хтео да кажеш њиме,, не коментаришем вас ко типове, већ не разумем ваш став да уопште зазимате неку страну у односу Русија Украјна... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Нисам успео да скапирам уопште шта је вама супер код те русије толико (политички) индетична земља ко свака друга, са грамзивим политичарима у скупштини ко сваки други.... спроводе свој интерес силом де могу, милом где не могу ко свако други..

Овај други део не знам шта си хтео да кажеш њиме,, не коментаришем вас ко типове, већ не разумем ваш став да уопште зазимате неку страну у односу Русија Украјна... 

Nisi nista ukapirao zato sto si nas unapred oznacio kao puke navijace, a to prosto nema veze s mozgom...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nisi nista ukapirao zato sto si nas unapred oznacio kao puke navijace, a to prosto nema veze s mozgom...

И Звонко  вас је унапред тако означио па њега не частиш таквом опхођењем. :)

мислиш да је то неморално? 

Не, не верујем у морал. Мислим да је бесмислено подржавати или једну или другу страну. Зато што су више-мање сличне. 

Подели на овим сајтовима

И Звонко  вас је унапред тако означио па њега не частиш таквом опхођењем. :)

Izbori se i ti za status moderatora pa ces "uzivati" iste privilegije ophodjenja.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Izbori se i ti za status moderatora pa ces "uzivati" iste privilegije ophodjenja.

Не бих био модератор, плату да ми плаћају. :))))

А ако неко бира како ће да се опходи према неком дал је модератор ил није.. то је већ до опхођивача :) 

Подели на овим сајтовима

23:33 -  Лавров 17. јуна у Београду

Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров доћи ће ускоро у Београд, највероватније 17. јуна.

У Министарству спољних послова Србије потврђено је да је министар Ивица Дачић недавно позвао Лаврова да посети Србију, што је он и прихватио, пише лист Политика, а преноси агенција Бета.

Руско и српско министарство тренутно усаглашавају детаље посете, наводи лист у недељном издању.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Каква болан агресија? О чему ти причаш?

Ми треба да ревидирамо свој однос према Милошевићу јер овај Путин није прстом мрднуо да заштити Русе у Украјини. А Русија и Србија нису за поредити. Русија је свецка сила бре!

Док је Слоба слао и помоћ и шта год и захваљујући свему томе данас имамо Р. Српску. Овај Путин ко Тадић и Ђилас заједно обичан манекен и бизмисмен.

Комедија је да ви верујете да је Русија заиста укључена у сукобе у Украјини.

Да јесте Украјина би пре месец дана била прегажена и подељена. А запад не би ни прстом мрднуо. Ово је јасно и Русији и западу.

Агресија нешто нижег интензитета.

Ма него шта, шта је друго? :)

Етнички конфликт у Украјини је непостојећи, све што се дешава је резултат субверзија, активности и подвала руске државе.  То што није отворено војни и што није у потпуности као Други светски рат, не значи да рат не постоји.

И не помињи ону сотону, свега ти...

Подели на овим сајтовима

па слични су и спортски клубови, али ипак идемо на утакмице и навијамо. не видим шта има лоше у навијању? а може да буде и корисно, ако се кладиш на победника нпр.

Навијати за спортске клубове је безазелно.... а навијати за царинике који се играју ратова у којима људи страдају је опасно...

Подели на овим сајтовима

Sa vama ne vredi drugacije nego ovako

6qLjt.gif

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...