Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Ne znam uopste sta mi to pricas. Jel moze malo jasnije?

Inace, glede zibora - tamo je Timosenkova izgubila prosle izbore, iako je bila ubedjena da dobija. Jel ti to govori nesto?

Питам око избора - како је могуће да је Јанукович победио ако је већ оволико против?

S**t is about to go down  :/

Подели на овим сајтовима

Питам око избора - како је могуће да је Јанукович победио ако је већ оволико против?

S**t is about to go down  :/

Mislim da je to ono po principu - "nismo mi tol`ko za njega, koliko smo protiv nje". Drugim recima, nasli su da je i on bolje resenje od Timosenkove, sto se sad u ovoj situaciji pokazalo kao sasvim opravdano razmisljanje, jer se sad bas vidi kuda bi ih ona ili neko njoj slican odveli...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Билд: Агенти ЦИА и ФБИ саветују Кијев по налогу владе САД

БЕРЛИН – Украјинску прелазну владу у Кијеву саветује на десетине агената америчке централне обавештајне службе (ЦИА) и Федералног истражног бира (ФБИ), пише данас немачки „Билд ам зонтаг”, позивајући се на изворе из немачких безбедносних кругова.

Ови обавештајци, наводно по налогу америчке владе, треба да помогну Кијеву да оконча побуну на истоку земље и изгради функционалну безбедносну структуру, наводи лист.

Они, међутим, не учествују непосредно у борбама украјинских власти са проруским снагама на истоку Украјине, већ је њихова активност ограничена на престоницу Кијев.

Агенти ФБИ притом помажу властима у Кијеву и у борби против организованог криминала тако што рецимо, како пише лист, једна група истражитеља ФБИ специјализована за финансијске провере наводно испитује имовину бившег украјинског председника Виктора Јануковича.

Бела кућа је прошлог месеца потврдила да је директор ЦИА Џон Бренан боравио у Украјини, наводећи да се радило о рутинској посети шефа америчке тајне службе.

Подели на овим сајтовима

Mislim da je to ono po principu - "nismo mi tol`ko za njega, koliko smo protiv nje". Drugim recima, nasli su da je i on bolje resenje od Timosenkove, sto se sad u ovoj situaciji pokazalo kao sasvim opravdano razmisljanje, jer se sad bas vidi kuda bi ih ona ili neko njoj slican odveli...

Aхa, ко са напредњацима овде...   :D

Подели на овим сајтовима

Значи признајеш Косово, човече поздрављени са логиком?   :)

То на крају мало подсећа на "хиљадугодишњи Рајх".

Priznaju Ameri, ti i jos poneki pa onda nemate ni prava da zamerate ukrajincima sa Krima na odlukama sa referenduma ..

Vi sto se pozivate na "prihvatanje realnosti" niste nazivali hitlkerovskim rajhom i firerom ni Klintona ni SAD pa nemojte danas ni Rusiju i Putina ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

У Одеси се поново окупљају фашисти... Наоружани су.

Bmz-izmIQAEtPp4.jpg

Новопостављени шеф хунтине полиције у Одеси им се обратио говором (представио им се).

Bmz_EmWIIAAwubb.jpg

Пошто је завршио свој говор фашисти кренули ка згради Дома Синдиката на Куликовом Пољу где су пре 2 дана спалили живе људе. У маси је примећено доста оних који су учествовали у масакру...

Подели на овим сајтовима

pro-#Ukraine crowd has arrived at burned House of Trade Unions in #Odessa and is protecting memorial to victims

Прочитајте коментаре овог твита. Никога нису успели да преваре...

Подели на овим сајтовима

Свакоме ко користи мозак довољно је да схвати какви су то људи:

The people who died in the Odessa fire yesterday were RUSSIAN TERRORISTS who came to Ukraine to kill and destroy. Hope they burn in hell!!

Подели на овим сајтовима

Непроверена вест:

Фашисти десног сектора кренули ка кућама људи који су преживели масакр а данас су пуштени из полиције

Друштвеним мрежама се шире позиви да се људи упозоре и склоне... Полиција је дала спискове Десном Сектору...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...