Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Поента је да политичари толико воле власт да су спремни на све осим да је се одрекну, макар после не остао нико жив над ким би могли да владају.

Најгори људи. Без конкуренције.

Моћ је укуснија и од еурокрема!

Подели на овим сајтовима

А да, сетио сам се. Наша браћа са новим откровењем сумњају у постојање конкретног Мојсија. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Подршка Руској браћи по Вери.  

С нами Бог братије.

"Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости."

А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин.

Свети Владика Николај Велимировић

Подели на овим сајтовима

Подршка Руској браћи по Вери.  

С нами Бог братије.

А да пробамо са - подршка смиривању ситуације и престанку погибија?

Подели на овим сајтовима

А да пробамо са - подршка смиривању ситуације и престанку погибија?

То је за Обаму, Меркел итд. То је порука за њих.

Нас се ту не пита ништа.

Запад закувао и сад се буни што Русија из шерпе вади свој комад меса.

А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин.

Подели на овим сајтовима

А која је порука за моје другаре Артема и Људмилу из Кијева који само гледају своја посла и желе да живе нормално?

Они не би да буду месо за Путинову чорбу...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Артему и Људмили препоручи пресељење у Србују!

Подели на овим сајтовима

16:5 - POLICIJA NA PROVERI

Arsen Avakov, koga je Vrhovna rada imenovala za ministra unutrašnjih poslova Ukrajine, izjavio je danas na brifingu da će više od 30 odsto pripadnika harkovske milicije biti otpušteno, prenele su RIA Novosti.

"Čitava harkovska milicija će biti proverena. Juče sam konstatovao da veliki broj pripadnika milicije nije toliko služio domovini koliko je sabotirao odbranu. Mislim da će znatno više od 30 odsto harkovske milicije biti otpušteno i da će biti dovedeni drugi ljudi", rekao je Avakov.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...