Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Kad se pravimo ludi oko toga čiji su "neidentifikovani vojnici", evo:

Niko se ne pravi lud, svima je odavno jasno da su to ruski vojnici, a to sto su isli bez oznake svakako je odlican diplomatski potez, koji je - sto je jos i vaznije - sigurno doprineo da sve to u ovom prvom delu prodje bez ijednog opaljenog metka.

A tebi, inace, svaka cast na zmuranju, nisam do sad video na forumu nekog do te mere pristrasnog u bilo cemu. Pravi si partizan.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Дефинитивно човек из паралелног универзума.

To ti se, brate moj, najprostije zove bezobrazluk...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Niko se ne pravi lud, svima je odavno jasno da su to ruski vojnici, a to sto su isli bez oznake svakako je odlican diplomatski potez, koji je - sto je jos i vaznije - sigurno doprineo da sve to u ovom prvom delu prodje bez ijednog opaljenog metka.

Ma dobro, ali to ne zavarava nikoga i ne menja ništa.

A metkova je bilo opaljenih...

A tebi, inace, svaka cast na zmuranju, nisam do sad video na forumu nekog do te mere pristrasnog u bilo cemu. Pravi si partizan.

Ja mislim da je druga strana pristrasna.

Meni ovo nije u redu, i isti je slučaj, ja mislim, sa Kosovom koje mi takođe nije bilo u redu.

Kako vama uzimanje Kosova nije bilo u redu, a ovo podržavate mi već nije jasno...

Могао је аурор истом логиком да закључи да су арапи упали на Крим....

image.jpg

Maramu može da nosi bilo ko, PKP Pecheneg nose samo ruski vojnici.

По тој логици, очигледно инфантилној, свака држава има своје наоружање које се нигде и никоме не продаје.

Dobro, da se reši onda problem misterioznih neoznačenih vojnika na Krimu pod hitno :)

A infantilno je misliti da postoje dobre i zle sile.

Подели на овим сајтовима

А види овај врхунац памети. 

Изгледа да је то забавно, до 3. разреда основне.

То ради екипа са мозгом...

Подели на овим сајтовима

In January, police used clubs on 400 anti-war protestors outside of a dinner for U.S. Secretary of State Rusk.

The Orangeburg massacre is the most common name given to an incident on February 8, 1968, in which nine South Carolina Highway Patrol officers in Orangeburg, South Carolina, fired into a crowd of protesters demonstrating againstsegregation at a bowling alley near the campus of South Carolina State College, a historically black college. Three men were killed and twenty-eight persons were injured; most victims were shot in the back.[1] One of the injured was a pregnant woman. She had a miscarriage a week later due to her beating by the police. It was the first unrest on a university campus resulting in deaths of protesters in the U.S.

Ма ко да чека комби...

Moras da mu prevedes, ne kapira on ovo ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ma dobro, ali to ne zavarava nikoga i ne menja ništa.

A metkova je bilo opaljenih...

Ja mislim da je druga strana pristrasna.

Meni ovo nije u redu, i isti je slučaj, ja mislim, sa Kosovom koje mi takođe nije bilo u redu.

Kako vama uzimanje Kosova nije bilo u redu, a ovo podržavate mi već nije jasno...

Maramu može da nosi bilo ko, PKP Pecheneg nose samo ruski vojnici.

Dobro, da se reši onda problem misterioznih neoznačenih vojnika na Krimu pod hitno :)

Ево Руса свих боја и величина....

500px-Rambo3-PKMA.jpg

PKM_Machine_Gun_Iraq.jpg

Mongolian_army_assigned_to_the_QRF.jpg

Подели на овим сајтовима

Брате мој хајде прво се договори са собом па заузми ЈЕДАН став да знам на шта одговарам.

Написао си пост који сам прочитао, и док сам писао оно тамо нешто скроз друго. Ако ти се мишљење мења није ништа лоше, али немој и постове да мењаш до непрепознатљивости...

Ja i jesam zauzeo JEDAN stav.

Taj jedan stav je "Amerika i Rusija su podjednaka imperijalisticka djubrad, samo sto je Amerika uspesnija. Obe zemlje Saradjuju i nema nekog stvarno sukoba. "

To sto bi ti voleo da zauzmem jedan drugi stav  a to je da li sam na strani amerike ili rusije, aj ne mogu jer nisam na strani nijedne od te dve zmelj.

Dakle, izvini sto ne zauzima stavove po tvojim standardima, al tesko da ces meni na pitanja o rusij

Видиш, тај диктатор је радио у складу са пост-хладноратовском договору о миру, сарадњи и просперитету. Ја заиста не могу да схватим да се такви изрази добре воље (давање базе, називање запада партнерима и фактором мира и стабилности, позивање на поштовање свих повеља УН итд) и надање да ће кад тад код Амера преовладати common sense у геополитичким односима сматрају слабошћу, сервилношћу, или цинизмом док се у кући влада диктатуром -док светски диктатор Америка зове да се не користи хладно-ратовска реторика (sic!) док сама шири војне базе по свету, отворено подстиче немире и ратове, крши међународне норме и повеље кад год јој се ћефне..

Znaci, ovako, putin daje USA baazu u Rusiji, za invaziju avganistana - kao znak dobre volje da ce amerika da se urazimu? Ja i dalje ne razumem sta mi kazes.

За Косово-то што говориш је правни цинизам. Отели га Амери, и наставиће свуда да отимају ако неко некад не повуче црту и каже "доста". То је само једна импликација, није једина па да ламентираш над њом. Ту је и Српска, и Крајина, и Баскија, и море других... Пандорина кутија је отворена, и нису је Руси отворили. Само, по дифолту саме кутије немогуће је да ту кутију држе само Амери и отварају-затварају само кад они хоће. Дошли смо до момента када ће или завладати тотална светска диктатура Америке или се враћа биполарност. Знам да би ти волео да је све ово шминка и договор, али... Ово су крупне игре где су Амери помислили да су довољно ослабили Русе па могу са њима шта хоће. Сад гледамо да ли је Русија довољно ојачала, што светски диктатор никако не жели да дозволи јер то значи крај светске доминације...

Ja uopste ne razumem kakve veze ovo ima sa onim sto sam ja pisao, i sta si ti tu meni hteo da porucis.

Ja sto govorim za Kosovo, to je realnost na koju Pitin igra. Covek izjavljuje da su Kosov i Krim analogni primeri.

Sta ti to implicira?

Ti to moz da naazoves cinizam, onda je realnost cinichna, sta da ti kazem drugo. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pa sta tu ima da se razjasnjava, zitelji Krima su se samoorganizovali protiv nacistickih falangi is Kijeva, kao nekada Srbi u Republici Srpskoj na primer. Razlika je samo sto rusi izgleda nemaju Djindjica i Draskovica . . Oni umesto njih imaju Pig Pussy Band ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

То ради екипа са мозгом...

Ти да ћутиш и да се угледаш на модератора православног форума.

Одмах да си окачио увредљиву слику осталих државника или јавних личности. По узору на АС.

Подели на овим сајтовима

10.45 - Украјински премијер Јацењук наложио вицепремијеру и министру одбране да одлете на Крим и размотре ситуацију. Премијер Крима Сергеј Аксјонов саопштио да им долазак није одобрен.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...