Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Очигледно је да је Јанукович пребегао Русима.

А Русима мало фали да лепо оцртају нову територију, исток, крим и остале делове проруски настројене.

То наравно подразумева употребу војске ако буде потребно, и просто сумњам да ће ико имати храбрости да им се супротстави, тако да би тај сценарио прошао без жртава, мирно, демократски.

izgleda da je sad došao taj pravi čas poslat ruske tenkove na obalu Dnjepra, 

ja da sam na Putinovom mjestu tako bih uradio a ne bih se nikog ni za šta pitao

Подели на овим сајтовима

Gospodja Timošenko izlazi u ovim trenucima iz zatvora !!!

pa da, to će tek sad bit haos kad ona začne rozkazovat, Gospodi pomiluj,

to je najgluplja stvar što su napravili, nju su trebali eskortovat na Antarktik

Подели на овим сајтовима

Zašto vi navijate za to da Rusija okupira delove Ukrajine to meni nije jasno !!!!!!!!!!!!!!! Ukrajina je suverena nezavisna i medjunarodno priznata dražava !! Po vašem principu ako ćemo tako, onda Čečenija i ostali mogu da odpeljaju od Moskve jel ????!!!! Naravno da ne Čečenija nikad nije bila nezavisna država poštujte Ukrajinu kao državu i Ukrajinsku naciju !!

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Из интервью с активистом "Правого сектора": 

- Лучше построить своё национальное государство! 

– То есть «москалей – на ножи, а евреев – на верёвки»? 

– Ну, не так тупо, – обижается Егор. – В Украине должна быть украинская власть: в бизнесе, политике и культуре должна преобладать титульная нация. Всех коррупционеров надо поставить к стенке, имущество олигархов – отдать народу, а затем провести принудительную украинизацию. Русским не понравится? Ну и пусть у…ют обратно в Россию! А не хотят – мы поможем. Русские – это вообще не славяне, а татары и финно-угры. Сами бухают, наркоманят, но себя мнят империей и хотят загнать нас в свой «Таёжный союз». Мы этого не допустим!.. 

– Хорошо, избавитесь вы от русских, а дальше что? 

– А дальше мы пойдём освобождать наши земли. Воронежская, Курская, Белгородская области и Кубань – это всё украинские территории!... 
Подели на овим сајтовима

Zašto vi navijate za to da Rusija okupira delove Ukrajine to meni nije jasno !!!!!!!!!!!!!!! Ukrajina je suverena nezavisna i medjunarodno priznata dražava !! Po vašem principu ako ćemo tako, onda Čečenija i ostali mogu da odpeljaju od Moskve jel ????!!!! Naravno da ne Čečenija nikad nije bila nezavisna država poštujte Ukrajinu kao državu i Ukrajinsku naciju !!

Ma mi postujemo sve, nego ukrajinska nacija ne postoji i ú tom grmu lezi zec.

Valjda je bas iz tih razloga i nastao ovaj "rat".

Ko je i sta je ukarjisnka nacija? Ovaj bokser je tipican predstavnik nemoguce ukrajinske nacije.

Odrastao u Kzakhstanu majka Ruskinja, otac Ukrajinac, maternji jezik ruski , kasnije i nemacki kada je

otac bio vojni atase u Istocnoj Nemackoj i kako sada da kazes i odredis ko je kakve nacije?

Подели на овим сајтовима

de ne histeriši sad i ti, rekao sam vam da je Ukrajina predimenzionirana, 1991 je Ukrajinom opostao taj istočni dio kojem se trebao ponudit plebiscit a ne ga onako samo utjerat u Ukrajinu. To bude dobro za obe strane kad se mirno razdijele kao Česi i Slovaci, Česi nisu htjeli razdvajanje, Slovaci htjeli pa šta sad, treba se poubijat zato što Slovaci histerišu tamo po Bratislavi: Nehceme Československio, chceme Slovensko? Mogu vam pokazat kakva je to masovna histerija tamo bila, nađem vam to. slovenska posla.

Подели на овим сајтовима

Valjda je bas iz tih razloga i nastao ovaj "rat".

Ko je i sta je ukarjisnka nacija? Ovaj bokser je tipican predstavnik nemoguce ukrajinske nacije.

Odrastao u Kzakhstanu majka Ruskinja, otac Ukrajinac, maternji jezik ruski , kasnije i nemacki kada je

otac bio vojni atase u Istocnoj Nemackoj i kako sada da kazes i odredis ko je kakve nacije?

U tvojim rečenicama je mnogo cinizma !!!!! Stvarno si preterala, čovek je one nacije koje on odredi da je nacije, sutra mogu da postanem Hrvat, Turčin šta god pa i da menjam veru da želim, svako ima pravo da se izjasni kojoj naciji pripada živiš u 15. veku i kakve su to reči protiv drugih nacija i naroda !

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Ne postoji tu nikakvo tvoje i moje viđenje, postoji samo istorijsko i naučno  viđenje istoričara koji o tom nešto znaju

i neistorijsko nenaučno viđenje neistoričara koji o tom malo, ništa ili skoro ništa ne znaju. Nikad nije kasno za učenje.

Ja sam tebe lepo pitala zasto je Poljska tako nezadovoljna, zasto mrzi i Nemce i Ruse. Uzeto joj je 1/3 teritorija,

ali je i dobila lepe teritorije koje nikada nisu bile njene. I ako se Nemcii ne bune da im je uzeta Istocna Pruska,

o cemu laprdaju Poljaci? I zasto ti brines poljske brige?

Подели на овим сајтовима

Srem , Banat i Bačka (Vojvodina) nikad nisu bile u sastavu Srbije, ali  nikada u istoriji pa šta, kakvi su to komentari i šta ti sad imaš i protiv Poljaka, Poljaci su sjajan narod upoznao sam ih i super su kao ljudi. LJudi koji su ksenofobični i žive u mržnji nemaju budućnost.

Подели на овим сајтовима

Uzeto joj je 1/3 teritorija,

ali je i dobila lepe teritorije koje nikada nisu bile njene. I ako se Nemcii ne bune da im je uzeta Istocna Pruska,

Није само источна Пруска, ту је цела Шлезија (са целокупном индустријом - она је на истоку Немачке била оно што је Рур на западу), па Померанија и велики део Бранденбурга.

Подели на овим сајтовима

opet pišeš besmisle, postoje i ruska i ukrajinska nacija, 

ali postoji i taj problem da je ukrajinska nacija dobila 1991

voše teritorija nego što joj realno pripada, probali su tamo

i s tim eksperimentom multietničke države ali taj zkrahovao.

razumiješ li sad?

Подели на овим сајтовима

Неки никако да се помире да од Украјине више нема ништа.

Та држава више не постоји гледамо историју пред нашим очима.

Она је већ подењена по договору Руса и запада...

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...