Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Битно је која је страна у праву, пре свега, овде је јако  екстремних демонстраната у односу на грађане Кијева који желе да се на миран начин приближе ЕУ.  Синоћ је Јанукович тражио примирје, али су га екстремни демонстранти прекинули пуцајући на полицију, а опозиција је подмукло искористила преговоре да купи време да се мобилише и набави оружје. Тако да је њихово страдање - шта су тражили то су добили. Јако је битно која је страна у праву. Обични грађани и грађанке могу да седе код куће, ја не бих излазила у оно лудило ако не бих морала. Кажем ,,лудило,, јер је очигледно да се нема контрола над ситуацијом -  веома лоша ствар.

Sad si si skočila u lice...kada je sveopšte ludilo , kada je upaljen fitilj ne postoji više mir, narod poludi, tako da strane više nisu bitne, već pitanje postoji li država na toj teritoriji koja može da se umeša i reši sve probleme ili ne.

Najbolje će biti ukoliko obe strane odustanu od svojih zahteva, raspišu se slobodni izbori i narod neka kaže svoje, to smo toliko puta već spominjali....

ista je situacija kao u Srbiji, tako su kod nas u dva izborna ciklusa ljudi doneli odluku u kom pravcu ide Srbija i tačka.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Полиција на западу Украјине (унијатски део земље) придружила се побуњеницима:

Eto meni odgovora kako ce doci do gradjanskog rata.

Подели на овим сајтовима

Dok ovi protestanti ne potrose kamenice. Nije mi jasno odakle im oruzje za eventualni gradjanski rat? Osim ako se pola policije ne okrene na suprotnu stranu.

Pa upali su u neke vojne baze i uzeli oružje, plus sigurno imaju podršku jednog dela vojske i policije.

Подели на овим сајтовима

Нисам мислио на мишљење које имаш или немаш. Свако има право на своје мишљење и на качење свега и свачега, него сам питао онако. А сада и видим да си написао да сте браћа од тетке, па се мислим, крв није вода.

joj što izmišlja, ništa mu ne vjerujte, i osnovnoj je uvijek imao olovke, bojice, gumice i šiljala Made in Austria, Made in Germany i Made in Italy, nije ih htio imat ko mi svi ostali Made in China a jednog malog iz razreda je premlatio jer mu je rekao da je ruski svemirski program bolji od NASA, poslije tog cijelo polugodište imao dvojku iz vladanja.

Подели на овим сајтовима

Sad si si skočila u lice...kada je sveopšte ludilo , kada je upaljen fitilj ne postoji više mir, narod poludi, tako da strane više nisu bitne, već pitanje postoji li država na toj teritoriji koja može da se umeša i reši sve probleme ili ne.

Najbolje će biti ukoliko obe strane odustanu od svojih zahteva, raspišu se slobodni izbori i narod neka kaže svoje, to smo toliko puta već spominjali....

ista je situacija kao u Srbiji, tako su kod nas u dva izborna ciklusa ljudi doneli odluku u kom pravcu ide Srbija i tačka.

Прича је била око тога да си ти мишљења да није битно која је страна у праву, ником нисам скочила у лице, него кажем екстремни демонстранти су прекинули примирје пуцајући на полицију, што је упечатљиво страдање полицајаца. После што су ови страдали је зато што су добили што су тражили. Фитиљ је значи био утуљен, битно је знати ко га је поново упалио. Не скачи си у лице.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Не свиђа ми се да се овде постављају слике убијених људи .Која је сврха постављати те слике овде на православном форуму ?

Да се помолимо Богу да се ово смири у Украјни и да престане страдање људи.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...