Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Украјински министар унутрашњих послова је потписао наређење којим се полицији дозвољава да употребљава бојеву муницију!

Подели на овим сајтовима

Lepo sam ja pito kad će treći svecki a vi se smejete...

mani se rata kad sam bio dete uvalili mi u ruke neku mislim da se puška zvala tandžara ili tako nešto znam da je neko smešno ime kad sam opalio stajao na nogama još koji sekund i onda pljas!  unazad :) tada sam voleo oružje i sve me zanimalo danas sam mator i ne hvala !

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Inače počeće građanski rat (već je počeo u stvari)...

Dok ovi protestanti ne potrose kamenice. Nije mi jasno odakle im oruzje za eventualni gradjanski rat? Osim ako se pola policije ne okrene na suprotnu stranu.

Подели на овим сајтовима

Lepo sam ja pito kad će treći svecki a vi se smejete...

Ја се нисам смејала, написала сам ту негде да лако може почети ове године. Него на Б92 целу ову ствар у Кијеву пре два дана су назвали ,,протестом", пишу Kijev: 18 mrtvih, policija napada, Kijev: 18 mrtvih,...185 ljudi koji su učestvovali u protestima zatražilo lekarsku pomoć, Učesnici protesta uzvratili su bacanjem kamenica.

Тако да нема  побуне.  Ова лепа реч чува се за нас Србе.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

На жалост ови људи страдају за погрешне, туђе циљеве.

Тужно је видети колико их је запад залудио.

• Волим 2

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

da on mi je brat od tetke :D Svašta, čim neko ne misli kao ti odmah je prozapadni neprijatelj i ljubitelj antisrpskih ruku...paranoja....

Bez pretnji ljudima , ovde ima komentara koji mi se ni malo ne dopadaju ali poštujem pravo na različito mišljenje.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Priča oko toga koja je strana u pravu je nebitna, ovde je upečatljivo stradanje ljudi, i to svih od obicnih gradjana i gradjanki pa do policije i ostalih, užas ! Hvala bogu pa je Srbija u ona dva strašna navrata izbegla gradjanski rat.

Подели на овим сајтовима

Priča oko toga koja je strana u pravu je nebitna, ovde je upečatljivo stradanje ljudi, i to svih od obicnih gradjana i gradjanki pa do policije i ostalih, užas ! Hvala bogu pa je Srbija u ona dva strašna navrata izbegla gradjanski rat.

Битно је која је страна у праву, пре свега, овде је јако  екстремних демонстраната у односу на грађане Кијева који желе да се на миран начин приближе ЕУ.  Синоћ је Јанукович тражио примирје, али су га екстремни демонстранти прекинули пуцајући на полицију, а опозиција је подмукло искористила преговоре да купи време да се мобилише и набави оружје. Тако да је њихово страдање - шта су тражили то су добили. Јако је битно која је страна у праву. Обични грађани и грађанке могу да седе код куће, ја не бих излазила у оно лудило ако не бих морала. Кажем ,,лудило,, јер је очигледно да се нема контрола над ситуацијом -  веома лоша ствар.

• Волим 1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Нисам мислио на мишљење које имаш или немаш. Свако има право на своје мишљење и на качење свега и свачега, него сам питао онако. А сада и видим да си написао да сте браћа од тетке, па се мислим, крв није вода.

Ma kakva braća, šalio sam se.

Подели на овим сајтовима

"EU će tokom vanrednog sastanka u Briselu razmatrati moguće uvođenje zabrane prodaje opreme za suzbijanje nereda i naoružanja Ukrajini, ali i druge sankcije protiv Kijeva.

U nacrtu saopštenja šefova evropskih diplomatija, u koji je uvid imala francuska novinska agencija France-presse, navodi se da je EU veoma zabrinuta zbog pogoršanja situacije u Ukrajini”.

U dokumentu, koji je podijeljen članicama EU, navodi se da će zbog toga “što je hitnije moguće” biti usaglašene sankcije protiv osoba “odgovornih za nasilje i upotrebu prekomjerne sile.

U dokumentu nije navedena lista imena, mada su neimenovane diplomate EU France-presse u izjavile da predsjednik Viktor Janukovič najvjerovatnije neće biti obuhvaćen sankcijama.

Isti izvori navode da će sankcije, ukljućujući zabranu putovanja i zamrzavanje imovine, najvjerovatnije biti usmjeren na šefove policije i višerangirane državne službenike u Ministarstvima unutrašnjih poslova i pravosuđa."

Више од стотину мртвих.

http://www.avaz.ba/globus/europa/ukrajina-uzivo-kijev-gori-zauzeta-zgrada-parlamenta-oko-100-mrtvih

ubijeni-demonstranti-afp.jpg

(убијени демонстранти)

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...