Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Koji su izbori bili to je nebitno , ovo je vanredna situacija. Izbori bi doveli do sredjenja situacije.

Naš narod je u ogromnom broju na prošlim izborima dao podršku onim strankama koji obećavaju članstvo u EU. Možemo se sada sporiti ovi koji su za EU i oni koji su protiv ali mislim da je to rupa bez dna. Pročitao sam mišljenja mnogih ljudi ovde i respektujem njihov stav , većina ovde na forumu je protiv EU, ali ima dosta i  nas koji smo za, tako da rasprava o tome zašto je Srbija tako podeljena na dva dela i jesu li jedni izdajnici a ovi drugi samoubice trajaće večno..

Значи бирамо власт, онада дођу неки плаћеници и направе немире, што је увек лако јер нема државе где су сви задовољни, онда због тога пре времена опет мењамо власт (која је изабрана на изборима) и тако у круг. По мени се то зове терор мањине.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Значи бирамо власт, онада дођу неки плаћеници и направе немире, што је увек лако јер нема државе где су сви задовољни, онда због тога пре времена опет мењамо власт (која је изабрана на изборима) и тако у круг. По мени се то зове терор мањине.

To se zove stvaranje izdajnickog marionetskog rezima kakav smo mi imali posle 5. oktobra ... A na stranu sto je uz sve to i lopovski ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Да сам  којим случајем на месту заповедника украјинске полиције на улици, показао бих оној наци багри и олошу да са нама нема "трте - мрте"... већ да има само оно "трте".

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Да сам  којим случајем на месту заповедника украјинске полиције на улици, показао бих оној наци багри и олошу да са нама нема "трте - мрте"... већ да има само оно "трте".

Пробали синоћ. Није успело.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Оооо, како би мени успело, веруј ми!!!

Ма није успело само зато што им запад прети. Да није тога, за 2 сата би било све чисто. Додуше мало крваво док комуналци не обаве посао.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Оооо, како би мени успело, веруј ми!!!

Не знам да ли си гледао синоћ, био директан пренос. Пробали. Извели у једном тренутку и војску, ал ваљда су сконтали да су се ови у међувремену много добро организовали, утврђења направили, покрали оружје из магацина. Пуцали, поливали воденим топовима, кретали неколико пута полицијом, један пут војском, ал ни макац, пат позиција.

Питање увек и колико далеко и могу да оду у тим ситуацијама, колико би војска и полиција биле спремне да пуцају у народ. Кина кад је одрадила Тјенанмен доводила неке полудивље војнике са граница крајњих, које су претходно месецима инструисале да студенти хоће да им побију породице, ове регуларне из градова послали негде да им не би ометали акцију. Украјина такве нема, колико ја знам, зато и мора да пази да се војска и полиција не би поделиле и оваквој ситуацији.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Da su hteli mogli su. Recimo raketnim bacacima.

Питање увек и колико далеко и могу да оду у тим ситуацијама, колико би војска и полиција биле спремне да пуцају у народ. Кина кад је одрадила Тјенанмен доводила неке полудивље војнике са граница крајњих, које су претходно месецима инструисале да студенти хоће да им побију породице, ове регуларне из градова послали негде да им не би ометали акцију. Украјина такве нема, колико ја знам, зато и мора да пази да се војска и полиција не би поделиле и оваквој ситуацији.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Запад ће увек претити, према томе...удри фашистички олош и гов**, почисти их са улице, примени само неколико начина од стотине постојећих путем којих се смирују хушкачи и вође, заврши посао за пар дана, а запад нека прети...или скини ћега па га при** и ћути!

Не знам да ли си гледао синоћ, био директан пренос. Пробали. Извели у једном тренутку и војску, ал ваљда су сконтали да су се ови у међувремену много добро организовали, утврђења направили, покрали оружје из магацина. Пуцали, поливали воденим топовима, кретали неколико пута полицијом, један пут војском, ал ни макац, пат позиција.

За сваку ситуацију постоји решење и нема потребе да философирамо...питање је само да ли хоће или неће да примене адекватне методе, после оволико дана агоније са стране фашистичког олоша ...иначе, чисто да додам, Кинези су испали паметни.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Кинези су испали паметни.

Испали би и ови паметни да имају кинеске ресурсе. Да имају да доведу десетак хиљада крволочних и максимално инструисаних људи који једва да говоре истим језиком, по анатомији се разликују, немају једног живог рођака међу демонстрантима и полудивљи су, лако би било и њима. Како такве ресурсе немају, увек, морају да пазе да им се нека акција не окрене у супротном смеру. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...