Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Київ: Штурм собору святого Олександра не вдався

Вівторок, 18 лютого 2014, 19:40 0 Коментарі Новини Україна
emailButton.pngprintButton.pngpdf_button.png

sw_oleksandra.jpg

Перед 18.00 год. міліція у погоні за протестувальниками намагалася вломитися у собор святого Олександра, що на Майдані Незалежності. Двері вдалося вчасно зачинити. Ніхто не постраждав.

За інформацією настоятеля о. Віталія Безшкурого, серед тих, хто встиг забігти у храм, було кілька поранених. Більшість забрали на ночівлю в офіси і приблизно 30 чоловік залишається зараз у храмі. Міліція стоїть перед храмом. І, здається, не збирається розходитися.

Католицький Медіа-Центр

http://www.catholic-media.org/ua/index.php?option=com_content&view=article&id=9776%3Ashturm&catid=73&Itemid=100014

Подели на овим сајтовима

Retko kada gledam vesti nisam ni danas, već moji su me...kada su mi rekli da je danas poginulo 25 ljudi ne verujem, ja mislim da je to od početka protesta , kako god strašno je :(

...dodajem dok nisam...sada sam pročitao na RTS -u, tačno je, juče je poginulo 26 ljudi :(

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

"Ето шта су демократске методе"

цитат из представе "Хамлет у Мрдуши Доњој"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Cisto da se podsetimo ....

oktobar.jpg

Bio sam tu !  bilo je sjajno, uglavnom manje više mirno, ne može se porediti sa ovim u Ukrajini, ili sa onim što se desilo u islamskim zemljama. Postoji jedna zemlja gde želim da se dese i gore stvari (sad ovo lupam u stvarnosti ne želim nikome zlo ) a to je Turska i nedodirljivi Erdogan !

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Bio sam tu !  bilo je sjajno, uglavnom manje više mirno, ne može se porediti sa ovim u Ukrajini, ili sa onim što se desilo u islamskim zemljama. Postoji jedna zemlja gde želim da se dese i gore stvari (sad ovo lupam u stvarnosti ne želim nikome zlo ) a to je Turska i nedodirljivi Erdogan !

Ja bih vise voleo u hrvatskoj ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...