Jump to content

DraganaBGD

Члан
  • Број садржаја

    15
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О DraganaBGD

  • Рођендан 04/21/1977

Profile Information

  • Пол :
    Женско
  • Локација :
    Beograd
  • Интересовање :
    Žena je stvorena iz muškog rebra. Ne iz stopala po kojem se hoda.Ne iz glave, da bude nadmoćna. Nego iz muškog bedra - da bude jednaka. Ispod ruke, da bude zaštićena, i sa strane srca da bude ljubljena!!!

DraganaBGD's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

10

Форумска репутација

  1. Ne svadjam se. Miljenja sam da akcenat treba staviti na pomoc coveku. Njegovo stanje kao ljudskog bica je veci problem od necije mucnine.Pokusavam da pokrenem, ali mi ne ide evidentno, ideje odnosno razmisljanje na temu kako mu se konkretno moze pomoci.Niko normalan ne moze to sebi da radi namerno.Ko zna kakav je njegov zivot bio i jeste, kako je dospeo u to stanje.Ne treba ga prezreti nego se nekako ogranizovati i pomoci mu. Da li je to pozivnjem pomoci tipa hitne pomoci ili nesto slicno, ne smatram da sam dovoljno pametna da sama sve smislim.Nek Gospod cuva i njega i nas sve.
  2. To se zove moralisanje? Hvala brate sto si mi otvorio oci.Da je dobri Samaricanin bio gadljiv kao ti ne znam sta bi uradio.Drugo, nisam mislila samo na tebe vec citaj malo komentare ljudi na linku ispod teksta koji bi ga najradje uklonili kao da je stvar jer im smeta.Zanimljivo je da si se prepoznao. Meni smeta ljudska neoseteljivost i odsustvo samilosti. A tebi ako smeta sto meni to smeta eto zao mi je, samo nemoj da povracas jer imas slab zeludac.Svako dobro od Gospoda ti zelim.
  3. Iskreno nerviraju me svi samozivi komentari tipa:"Smrdeo je pored mene u autobusu".Zao mi je to vam je bilo neudobno gospodo ili muka, ali ovaj covek ima strasnu muku i ne dao Bog nikome takav zivot. Sigurno postoji nacin da se prisilno odvede u neku ustanovu gde bi ga okupali i ukazali mu neophodnu zdravstvenu pomoc.Samo neko treba da odluci da mu pomogne.
  4. Mirno se moze tvrditi da zena u svojoj lepoti procveta tek onda kad je pored nje pouzdan muz s kojim se oseca potpuno sigurno. Inace njena dusa pocinje da se skamenjuje. Iz knjige "Jednom za ceo zivot"

  5. DraganaBGD

    Brutalan napad na Patrijarha

    Pre nego sto vidimo sta se govori pogledajmo ko govori. e-novine su privredno drustvo (d.o.o.) evo linka ka APR o suvlasnicima http://pretraga2.apr.gov.rs/EnterprisePublicSearch/Details/EnterpriseMembers/2461951?code=F923761467F79B80B83FE1777BA5F2A311697A2C evo linka o njima na wikipediji : http://sr.wikipedia.org/sr/E-novine Nesrecnici koji nisu preziveli tranziciju pa zive od pljuvanja.E sad ko ih placa bilo bi zanimljivo istraziti
  6. Dobila sam najlepsi poklon ikad :cvece sa groba Patrijarha Pavla :) Hristos voskrese!

  7. Kako je lepo nista ne zeleti...... :)

  8. Ubi nas neznanje....

    1. Ћириличар

      Ћириличар

      ...и нежеља за учењем.

    2. Караконџула

      Караконџула

      Тачно тако, Ћириличар. То је више вид самоубиства. Незнање се лако да отјерати од себе, само треба имати жеље и воље за то.

    3. DraganaBGD

      DraganaBGD

      Ovo je posledica.Kad nesto covek ne zna ne treba da tvrdi nego da ucini sve da se pouci i nauci. Treba da pita i da procita.Zrtve smo gordosti na nacionalnom nivou: sramota je da pitamo, necemo da ucimo, niposto ne menjamo misljenje i onda nam je tako kako nam je.Veoma je tuzno :(

  9. Bog mi je sve dao. Sramota me je da trazim jos nesto.

    1. Show previous comments  2 more
    2. Данче*

      Данче*

      Све што имамо је по милости Његовој према нама.Хвала Му и слава у векове векова.Амин!

    3. Biljana*
    4. ines
  10. Mislim da bi haos nastao.Crkva je pod napadom zbog mnogo manjih stvari.Ne smem ni da zamislim na kakav bi otpor nase "javnosti" naisla takva inicijativa. Licno mislim da je ideja odlicna i da bi se mogla napraviti odlicna programska sema kako bi se ovaj nas neobavesteni narod necemu i naucio.Medjutim, nisam sigurna da je SPC trenutno dovoljno jaka za takav poduhvat.
  11. ПАШТЕТА ОД ОРАХА материјал: 200гр. млевених ораха, мало сушеног зачина од поврћа, со, бибер, чешаљ белог лука, мало сенфа. врела вода Орахе, зачин и со попарити са мало вреле воде, да се добије густа кашица, додати бибер, бели лук, мало сенфа и све добро сјединити мешањем. Може се служити топло, али је веома укусна и хладна. Паштета се најбоље слаже са домаћим лепињама или препеченим хлебом, са мало кечапа или листићима зелене салате.

×
×
  • Креирај ново...