Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Nije lepo što stavljaš takve snimke :(

Није лепо што постоје такви снимци.

Није лепо што постоје одговорни за то што постоје такви снимци.

Није лепо што ће сада ти одговорни да глуме светске делиоце правде.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Ja bih vise voleo u hrvatskoj ....

Ja ne bih ali samo jer bi prvi na udaru bili moji roditelji koji i danas žive tamo kao i drugi Srbi, tako je uvek u Hrvatskoj ako se desi i mali problem prvo tuci Srbe..ono malo što su ostavili tamo.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Није лепо што постоје такви снимци.

Није лепо што постоје одговорни за то што постоје такви снимци.

Није лепо што ће сада ти одговорни да глуме светске делиоце правде.

Ništa tu meni nije lepo, svi su isti pokvareni Brisel će sad sankcije, Ameri su cinični , a Rusija i dalje ćuti mudro, sramota da svet uživa dok se jedan narod kolje medjusobno, a priznajem više uživa zapad ! Uopšteno sve svetske sile mi se ....de.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Ništa tu meni nije lepo, svi su isti pokvareni Brisel će sad sankcije, Ameri su cinični , a Rusija i dalje ćuti mudro, sramota da svet uživa dok se jedan narod kolje medjusobno, a priznajem više uživa zapad ! Uopšteno sve svetske sile mi se ....de.

Мислим да Русија сада и мора да мудро ћути, да не повлачи исхитрене потезе, јер све ово и јесте уперено против Русије. Украјина и није тако битан фактор, Русија је ту циљ.

Подели на овим сајтовима

Rusija uopste ne cuti, neprestano se telefonira na linijama Berlin, Moskva,,Pariz i to na najvisem nivou.

Sankcije tu i ne igraju nikakvu ulogu, to je samo onako reda radi.

Ukrajinski predsednik je smenio sefa armije, postavio drugog, ali sigurno da vojska ili policija

nece da ubija svoj narod jer i oni isto tako bedno zive kao i taj narod. Nema Janukpovitch

vise poverenja ni u jednog policajca ili oficira.

Подели на овим сајтовима

Мислим да Русија сада и мора да мудро ћути, да не повлачи исхитрене потезе, јер све ово и јесте уперено против Русије. Украјина и није тако битан фактор, Русија је ту циљ.

A jel vama moguce da malo prtelistate neke vesti pre nego sto kazete da Rusija cuti?

pa upravo po peti put danas Putin razgovara sa Merkelovom, A Lavrov sa Stajnmajerom

i usaglasavaju stavove.

Подели на овим сајтовима

Bitna je Ukrajina za Rusiju, ako Rusija nema Ukrajinu uza sebe u velikom je problemu, posebno od širenja NATO-a, jer u slučaju da Ukrajina krene u EU, NATO pod prozor Moskve, toga se Rusi plaše kao djavola.

Подели на овим сајтовима

Bitna je Ukrajina za Rusiju, ako Rusija nema Ukrajinu uza sebe u velikom je problemu, posebno od širenja NATO-a, jer u slučaju da Ukrajina krene u EU, NATO pod prozor Moskve, toga se Rusi plaše kao djavola.

Управо о томе и говорим. Само треба проценити шта је "мамац" а шта је нека сакривена "мишоловка". Зато мислим да Руси ћуте. За битку т.ј. за рат попут овога много је битна и стратегија поред тактике.

Подели на овим сајтовима

A jel vama moguce da malo prtelistate neke vesti pre nego sto kazete da Rusija cuti?

pa upravo po peti put danas Putin razgovara sa Merkelovom, A Lavrov sa Stajnmajerom

i usaglasavaju stavove.

Koliko vidim EU...ma kakva EU to je pion, Amerika gura svoje, a Rusija svoje, sve rade za lične interese zabole ih i jedne i druge za Ukrajinu, tj. konkretno za narod tamo. Ukoliko Janukovič bar zbog svog naroda hitno ne pristane da se raspišu izbori, doći će do još većih problema. Raspisivanje izbora bi dovelo do stabilnosti to sam siguran, pa ko pobedi pobedi, neka narod odluči kao što je odlučio naš ili drugačije, njihov narod zna u kom pravcu želi. Ali očigledno je da Ukrajina mora da izabere na koju stranu želi. Druge nema.

Подели на овим сајтовима

Koliko vidim EU...ma kakva EU to je pion, Amerika gura svoje, a Rusija svoje, sve rade za lične interese zabole ih i jedne i druge za Ukrajinu, tj. konkretno za narod tamo. Ukoliko Janukovič bar zbog svog naroda hitno ne pristane da se raspišu izbori, doći će do još većih problema. Raspisivanje izbora bi dovelo do stabilnosti to sam siguran, pa ko pobedi pobedi, neka narod odluči kao što je odlučio naš ili drugačije, njihov narod zna u kom pravcu želi. Ali očigledno je da Ukrajina mora da izabere na koju stranu želi. Druge nema.

Pa kako to ... Vidis da kod nas kukaju na politicare i kako izbori nista ne menjaju samo se smenjuju jedni isti politicar ...

A sto se tice Ukrajine, ja sam za izbore, ali imali su vec izbore Ukrajinci i Janukovic je izabran na tim izborima, i vlada i parlament ...

Poenta je u tome sto oni koji su izgibili izbore naravno da zele nove ... jer im je to jos jedna sansa da poprave svoju poziciju ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Janukovitch je odmah po dolasku na vlast izmenio Ustav i to tako da premijer i parlament nemaju vise nikakvu moc.

I ja ne razumem zasto ne izadje opoziciji u susret i pomeri te predsednicke izbore barem za 6 meseci pa da tako budu

na leto ove godine. Medjutim sada je za sve kasno, drzavna kasa je potpuno prazna, plate nece dobijati ni ti policajci

koji treba da biju demonstrante.

Подели на овим сајтовима

Koji su izbori bili to je nebitno , ovo je vanredna situacija. Izbori bi doveli do sredjenja situacije.

Naš narod je u ogromnom broju na prošlim izborima dao podršku onim strankama koji obećavaju članstvo u EU. Možemo se sada sporiti ovi koji su za EU i oni koji su protiv ali mislim da je to rupa bez dna. Pročitao sam mišljenja mnogih ljudi ovde i respektujem njihov stav , većina ovde na forumu je protiv EU, ali ima dosta i  nas koji smo za, tako da rasprava o tome zašto je Srbija tako podeljena na dva dela i jesu li jedni izdajnici a ovi drugi samoubice trajaće večno..

Подели на овим сајтовима

breaking_news.si.gif

Ukraine’s president, opposition agree to a truce

Ukrainian President Viktor Yanukovich and opposition leaders were able to establish a truce, Arseniy Yatsenyuk, leader of the Batkivshchyna opposition party, stated.

Yatsenyuk added that the parties decided to begin talks to stabilize the situation, according to the party’s press office.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...