Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

пре 1 минут, todor рече

а ономад ми говорио да је Он само јеврејски столар, дође ми забавно да питам како се то са столарима осваја свет. ;-)

тја, ономад и Савле бејаше највећи прогонитељ хришћана...

• Свиђа ми се 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Снежана рече

теби? :smeh1:

И мени преко Светог Писма, и свакоме ко је тражио одговор.

Зато ја овако маловеран вапим за одговорима како бих бар мало учврстио своју веру.

Хоћу да чујем од нашега форумскога Савла/Павла неки богонадахнути одговор, кад оно чујем само ''Друг ми реко за Христа, па ћемо да идемо да ратујемо за Константинопољ''. Волео бих да ме удостоји неког јачег одговора, који ће мене да ојача, а многе да обрати. Амин!

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Снежана рече

@todor @Bokisd како год да је, и који год да је разлог, а Бог зна најбоље, не морате да га одбацујете,јер увек постоји питање у ког и каквог Бога ви верујете.

Izvini Snezo, stvarno ne razumem o cemu je rec ? 

( ja sam na temi citirao Todora u vezi jednog stiha koji je postavio, nevezano za samu temu,..... ne znam tacno, na koju stvar se odnosi tvoja primedba upucena konkretno meni )

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Natasa. рече

Ovo nije bila namera da ogovaram bilo koga, već isticanje da za svakog postoji neko. Namera mi je bila skroz pozitivna. Ovde stalno navodimo primere iz svakodnevnog života, ne znam šta je u mom problem. Niti sam navela ime i prezime niti gde živi.

Да,за свакога постоји неко,само се некада и не сретну.Има разних профила,заиста.Можда је ваша нервозна комшиница много боља него неки који вам се љубазно осмехују и поздрављају вас,и тако прикривају количину злобе коју носе у себи.Форма издржи неко време,но на дуже стазе увек се нађе неки вентил који попусти и наруши лепу форму .Знам примере :)

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, todor рече

кад оно чујем само ''

...уместо да се радујеш што си добио још једног брата :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

Па упитно је ако подржава нешто попут крсташких похода, инквизиције и сл. Зато питања.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Снежана рече

Šta sam noćas propustila? :smeh1:

Kako se to desilo, ima li neka zvanična objava?

Подели на овим сајтовима

Ama, pustite čovjeka, manite ga prozivanja i likovanja, kao i patetisanja. Prihvatite njega kao što inače prihvatate razne cvjećke ovde, tj.u Božjoj bašti. ima pravo da ispovjeda samo kulturološku pripadnost hrišćanstvu, i ideološku, vezano za geopolitičke stavove, šta se to koga tiče, jel to nešto manje  vrijedno od kvazihrišćanstva većine tradicionalnih i nominalnih vjernika, od slavljača slave i godišnjih pričasnika? To je čovjek koji razmišlja svojom glavom, koji istražuje ideje, i ima hrabrosti i poštenja da kaže istinu, kakva god ona bila. Nije licemjer i konformista. Poštujte to.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, todor рече

Неке друге идеологије су вам исте, па си попустио да не одудараш од друштва вероватно.

Tu griješiš, on sigurno nije popustio na nagovaranje. Taj dečko razmišlja godinama o svim ovim stvarima i mislio je i promislio mnogo šta što mi koji smo imali sreće da dobijemo dar vjere mimo filozofije nismo morali da istražujemo i mislimo.

Što se tiče stolara, to mu nisam zaboravila i još će vode proteći dok mu to ne oprostim.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Дијана. рече

Ama, pustite čovjeka, manite ga prozivanja i likovanja, kao i patetisanja. Prihvatite njega kao što inače prihvatate razne cvjećke ovde, tj.u Božjoj bašti. ima pravo da ispovjeda samo kulturološku pripadnost hrišćanstvu, i ideološku, vezano za geopolitičke stavove, šta se to koga tiče, jel to nešto manje  vrijedno od kvazihrišćanstva većine tradicionalnih i nominalnih vjernika, od slavljača slave i godišnjih pričasnika? To je čovjek koji razmišlja svojom glavom, koji istražuje ideje, i ima hrabrosti i poštenja da kaže istinu, kakva god ona bila. Nije licemjer i konformista. Poštujte to.

Ume on to sam da kaže. Vala trpimo njegova prozivanja na račun "jevrejskog stolara" godinama, može i on malo sad da istrpi nas. Uostalom ovo je forum, normalno da ljudi malo grublje razgovaraju, šta fali tome. Poštujemo njegovu odluku, ali posle svog zevsovanja, sumnjičavost, pitanja i radoznalost su prirodna pojava.

Подели на овим сајтовима

Da, da, slažem se s tobom, naravno da ume sam da kaže, ali baš zato jer je ovo forum, i ja imam pravo da se nadovežem na razgovor! 

Подели на овим сајтовима

Молимо саговорнике да се врате на тему.

Админ тим.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...