Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Замрсио сам се читајући. Хелп! :0426_feel:

• Хахаха 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, todor рече

Видиш, Богу то није сметало да му опрости кад се покајао. Још само хипи екипа да се смилује грешноме Давиду, па да буде миран.

Ima, ono, kako bese, ko je mnogo zgresio, kasnije je pokazao veliku ljubav i usrdje u pokajanju i Bog ga moze proslaviti mimo svih ljudi ( zbog te' velike ljubavi koju pokazuje kroz pokajanje samom Bogu )

Tako su i zbog velike vere i ljubavi Davidove prema Bogu i nastali neprevazidjeni i uzviseni stihovi psalama ( Davidovih ) koji i danas predstavljaju u crkvi veliko duhovno blago ( al' sam ga objasnio ... :smeh2: )

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Ana B. рече

Vitsajevu

Nije ni ona blesava, jedan se oteg'o drugi se proteg'o...i to kod onog koji ga je otegao :smeh1:.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Muramasa рече

To se neće desiti. Sa vašim Bogom jedinog posla mogu da imam kada je Superiorna Zapadna Civilizacija u pitanju, kada treba da se preotme Konstantinopolj ili zaustavi neki novi vid degeneracije, ali da mi podmeće svoje svetiteljke, neće da može.

Pa hoce od tebe da nacini sveca zato ti i nudi svetiteljku. ;) Vidis koliko te postuje Bog.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Po meni je Brak partnerstvo izmedju muskarca i zene. Partnerstvo izmedju dva fleksibilna i prilagodljiva bica, koja teze ka istom cilju.

Zasto kazem partnerstvo, zato sto ljudi teze skladnoj zajednici, trude se da se prilagode dragoj osobi i bezrezervno da se vole. Po meni je sva lepota braka u fleksibilnosti i prilagodjavanju. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Dragi рече

veliku strast, ovo mislim da smo svi hteli. Da imamo, ne bi piskarali ovde, zar ne ;)

Strast je biohemijska reakcija mozga, stvar trenutka...Pouke su večne :smeh1:

nasznak

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Muramasa рече

Što to ne radi sa Tvrtkom? Već ima celibat, samo još malo da ga doradi.

Sve te verujuće što te saleću pošalji Tvrtku. Verujuća devojka, imam čoveka za tebe :D!

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Muramasa рече

Ja smatram za uvredu bilo kakav pokušaj da se od mene napravi svetitelj.
Što to ne radi sa Tvrtkom? Već ima celibat, samo još malo da ga doradi.

Da, evo prosledi i meni neku necu se ljutim, cak cu i Bratski da se pomolim za tebe. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Liga Džentlmena рече

Da, evo prosledi i meni neku necu se ljutim, cak cu i Bratski da se pomolim za tebe. ;)

Baš vala, gre'ota da se ne iskoristi sav potencijal.

Provodadžiši malo za kolege sa foruma @Muramasa, ti ionako pališ odavde. Njima verujuće Milice...Jelene...tebi Diksi Džin...Suzi Kju... sa kolekcijom oružja. Bog sve da vas vidi :sunce:.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...