Jump to content

Размена мишљења о разним животно-психолошким темама

Препоручена порука

On 19. 9. 2013. at 20:24, Драшко рече
Sutra je tačno dve godine

Nije sutra

U utorak :D pardon

Ma ko da ima veze

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 19. 9. 2013. at 20:40, Драшко рече

Nije sutra

U utorak :D pardon

Ma ko da ima veze

:bighug:

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

On 19. 9. 2013. at 20:24, Драшко рече

Hvala Snežo, volim i ja tebe i sve navedene :)

Lepo je voleti!

Šta propuštam?! Šta sam propuštao, propuštao sam! Isplakah se ne jednom, i to bolno (povezano sa onom drugom temom Jessy).

Sutra je tačno dve godine od kako dobih .......ne znam kako da opišem, vrlo jasnu poruku i odgovor, tako da ja više ništa kardinalno ne propuštam već hvatam i uzimam sve šta mogu! (ne mislim na materijalno već na šanse i trenutke koje znače i ...... prave stvari ) :slavaaa:

I Luv YOu ALL! 

God bless YOu!

Cmokiška  1401

ovako nesto moze da napise samo nas Drale...... :aplauz: 8086.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

...сви се ми различито понашамо приликом упознавања нових особа...неко обраћа пажњу на физички изглед

(на пр, боја очију, косе, ноге......итд)...неко на став особе, покрете , харизму.....итд...

...а ви?

upoznavanje.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Енергију којом особа одише (знам да звучи глупаво ал је тако) :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Veoma mi je važno kada je neko ljubazan,lepo raspoložen...

Najviše mi je važan odnos koji osoba ima prema meni,mislim na uzajamno poštovanje....a to je opet stvar vaspitanja.

Primetim još puno toga..... ne volim kad je neko pun sebe......nalickan i slično... :Viannen_loungelizard: 

:351780:

Подели на овим сајтовима

Прво обратим пажњу на осмех. Има разних осмеха, али могу да се сврстају у две групе, а то су: искрен и вештачки осмех. Ако је искрен, онда обратим пажњу и на све остало, а ако је вештачки, тада не обраћам пажњу уопште док не почнемо да разговарамо и не стекнем утисак о тој особи кроз разговор. Ако се испостави да је особа нормална, онда се нашикам и правим хаос.

Подели на овим сајтовима

sto se fizickog izgleda tice uvek prvo primetim oci zatim da li je komunikativan,nenametljiv....

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2013. at 20:28, Odahviing рече
Zavisi je li muško ili žensko? :D
па , изјасни се у оба случаја..... :D

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2013. at 20:32, JESSY рече

па , изјасни се у оба случаја..... :D

Pa ako je muško, onda u savisnosti od situacije, ali obično ne primetim ništa, ali bukvalno ništa, vrlo često se desi da i ime zaboravim čoveku posle 10 minuta. Mada ako nešto primetim to su interesovanja (ne toliko stavovi, ako su različiti još bolje, imaćemo o čemu da raspravljamo). I uglavnom sa takvim se družim, samo 2 druga imam čija interesovanja su drugačija od mojih, a sa kojima sam u kontaktu.

A što se žena tiče, pa..... da budem iskren fizički izgled, ako hoćete mogu delove tela da nabrajam po redosledu koja prvo primetim. I u zavisnosti od situacije, neki put ličnost, interesovanja, stavove itd. a neki put me to uopšte ne zanima, ustvari neki put što manje znam to bolje.

Sad kad razmislim sve u svemu slab sam sa imenima, a primetio sam i ljudi oko mene, evo sa nednim od najboljih drugova sa fakulteta sam se 3 puta upoznavao, niti sam ja njemu znao ime niti on meni. Sad imam običaj da pišem ime u telefon čim se upoznam, za svaki slučaj.

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2013. at 20:45, Lara рече

Jessy,šta ti prvo primetiš?

прво очи.......оне су ми врло важне...али не у физичком смислу......

а онда , као што рече наш Драле, енергија..... 

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Prvo što primijetim je stav, način izražavanja... gestikulacija. To mi govori dosta. Slušam, zapažam i dozvoljavam sebi da se oslonim na onaj osjećaj koji me nikada nje prevario. Oprezna sam, tako da mnogi detalj koji drugma upadaju u oči , meni ne znače ništa, jer ne dozvoljavam da mi skrenu pažnju sa nekih bitnijih momenata koji odaju i pokažu pravo stanje stvari.

Jako mi je bitna i energija koju reflektuje sagovornik. Na kraju sve priče, mislm da je to  presudno za moje mišljenje o sagovorniku, jer ono što vidimo na prvi pogled su obično brižno montirane maske, priznali mi to ili ne.

E sada, neko će možda osuditi to i pitati da li je potrebna takva i tolika analiza...ja ću reć da. To mi pokaže da li ta osoba vrijedii moga vremena i moje pažnje.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...