Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mozda i jesi,pogledaj na Vikipediji. :D

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne mogu da ti odgovorim jer si upao ko padobranac u raspravu bez da procitas o cemu smo pricali.... Tek sad mi je jasno da ne pisemo o istoj stvari samo zato sto nisi citao prethodne stranice...

U pravu si. Nisam citao sve , a kako si formirao poruku mi se cinilo da si rekao jednu stvar. Pa cu da te pitam tu jednu stvar, gde sam ja mislio da je problem.

Jel mislis da postoji momenat kada je zivot prestao u embrionskom periodu? (Ovo nema veze sa srcem. Gledaj to kao embrion mladji od 4 - 5 nedelja)

Подели на овим сајтовима

U pravu si. Nisam citao sve , a kako si formirao poruku mi se cinilo da si rekao jednu stvar. Pa cu da te pitam tu jednu stvar, gde sam ja mislio da je problem.

Jel mislis da postoji momenat kada je zivot prestao u embrionskom periodu? (Ovo nema veze sa srcem. Gledaj to kao embrion mladji od 4 - 5 nedelja)

Imam ja jedno pitanje z tebe.... cisto da rzjasnimo tvoje staavove.. jel prekidanje zivotaa bez postojanja licnosti - ubistvo? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ja nemam nikakvu dilemu da je zrno cvet i treba se prema semenu ophoditi na taj način ali.... 

Ženu ne može niko prisiliti da rodi. Sva njena borba je u Boga ne u nas..... Ko smo mi da uzimamo njeno dete ili da je prisiljavamo da ga odgaja? I tako pitanje za pitanje se roji u tom nemiru.....

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

A sta je Mladene licnost?!

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Da li se covjek- "beskicmenjak" moze nazvati licnoscu?!

Подели на овим сајтовима

Zivot da (i jedna jedina bakterija je zivot) ali licnost ili covek ne.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ako pravite neko ZRU okupljanje ja cu da vam donesem koštice a vi morate svima da pricate da sam vam posluzio voce...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ako pravite neko ZRU okupljanje ja cu da vam donesem koštice a vi morate svima da pricate da sam vam posluzio voce...

pravo u centar.... mogu d se iksljucim ko posle ovoga ne skapira nelogicnost "abortus - ubistvo" logike... nem mu spasa.. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ne bas kvalitetnom.. ali da...

Sta jedan zivot cini licnoscu?! Fizika,hemija,ili ono sto mi zene u 70% slucajeva "ispiskimo"?!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...