Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

izvolte informcije z ove zene koje nisu ni svesne d je njihovo telo, vrlo verovtno izbacilo neki zigot ( velike sanse) 

http://rationalwiki.org/wiki/Spontaneous_abortion_in_humans

This chart assumes that 200 eggs are in an environment with sperm nearby.

Over several trials, this concludes that around 70% of all zygotes fail to be carried to term. There has been very little action by conservatives to defend against what must be an appalling source of infant death.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Извини, ја сад идем да... Не знам да ли да плачем или да се смејем, али идем. Па кад се искулирам враћам се.

П.С. Људи, да ли неко чита шта овај човек пише??

Jao cuti dosadi nam svima ponavljajuci ama sto na jedno uvo udje na drugo izadje...

Ako mu ne verujes za te zigote, sto ne proguglas malo... ja uvek proguglam kad ocu nekom da dokazem da prica gluposti, primeni slicnu metodu i na Mladji.

A u medjuvremenu, evo sta sam ja proguglao... zanimljivo skoro do u detalj se poklapa sa infomracijma uMladjinom postu... cak je mladja malo i smanjio...

The CDC as well as the March of Dimes and several fertility experts have conducted studies to see exactly how hard it is to carry a pregnancy to term. In general, less than 70% of all fertilized eggs will even implant into the mother's womb causing pregnancy to continue. From there, there is a 25-50% chance of aborting before you even know you are pregnant. If, however, you make it to your first month, your odds go up to 75% chance of carrying to term.

http://rationalwiki.org/wiki/Spontaneous_abortion_in_humans

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

evo u el salvadoru gde su izboksovali "abortus - ubistvo" logiku, pa zene mogu da budu tuzene za pobcaj...

http://www.bbc.com/news/magazine-24532694

Pozdrav za sve zene koje hoce da se zalazu da je abortus ubistvo.... da ih pitam.. sta bi rekle kad bi njih neko tuzio za ubistvo zbog pobacaja!? 

Posebni pozdravi za Dunju.. koju mnogo brine abortus, opstanak srpskog narod, tradicija i sve to sto je moderno - ali nece d se udaje! :) 

Подели на овим сајтовима

Heh gle Mladjo izbacili smo isti link... aj da ja budem bolji od tebe, evo jedan drugi od mene (ovaj je malo studiozniji) :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Miscarriage

Подели на овим сајтовима

Bukvalan pristup informacijama.Bas kao i ZIVOTU.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Vidis ljubicasta, koristeci tvoju logiku.. i tvoj nebukvalni pristup zivotu.. u El salvdoru sada mogu d tuze zenu z pobacaj.... da lezi kao da je zaklala zivog coveka.

Za te vase zenske opustene, i meke poglede na "informaacije" nem mesta.... bar ne kada su ozbiljne stvri u pitanju... 

Kao na primer to da li je neko ubica ili nije.... 

Подели на овим сајтовима

Ipak na kraju svih krajeva ovoga sveta,pitanje abortusa je stvar ličnog odnosa prema stvaraocu i treba prepustiti slobodu svakom čoveku, da sam ili kolektivno konsenzusom ali bez prisile odlučuje.

Inače tražio bi samo i saglasnost oca u svim slučajevima osim ako je začeće bilo prisilno.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Dakle, plod se razvija... stvaraju mu se polako sistem po sistem organ po organ... i onda u jednom periodu kad treba da se oformi srce ono se iz nekog prirodnog razloga ne oformi i ne pocne da kuca. Jel razumes razliku izmedju prestanag rada srca (gde imas srce) i ne formiranje srca (dakle nikad se nije stvorilo)... kako ti zamisljas da funkcija kucanja srca prestane u organizmu koji nema srce ja stvarno ne mogu ni da pretpostavim..

Ako se srce ne oformi kada bi trebalo da se oformi, onda nesto nije uredu sa organizmom, ocigledno i onda organizam umire.

Ja nikad nisam ni pominjao srce direktno. Ja sam ti rekao da zivot prestaje kada osnovne bioloske funkcije koje su neophodne prestanu da rade, bilo imao srce ili ne. I to vazi za sve organizme, u svim stadiumima zivota.

Pitanje je, jel se ti slazes sa tim, ili ne? Ako ne, zasto? Gde na cemu baziras to?

Подели на овим сајтовима

Imas  i drugi, emotivan pristup infomracijama kad se one filtriraju po principu "ono sto mi se svidja to je tacno"....

Ako neko sprovede visegodisnje istrazivanje  i broji zigote jedan po jedan da bi dobio odredjene informacije, mi cemo da se vatamo za "bukvalizam" i da se pravimo da te brojke ne postoje...

Подели на овим сајтовима

Heh gle Mladjo izbacili smo isti link... aj da ja budem bolji od tebe, evo jedan drugi od mene (ovaj je malo studiozniji) :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Miscarriage

Jos bolji.. mene smo cudi da zene to ne znaju i jos se cude - sta ja pisem.. a ovamo nisu svesne da su vrlo verovtno ispiskile koji zivot to jest d g njihovo telo ubilo.... (po njihovoj definiciji, ubistva.. )

Подели на овим сајтовима

Ako se srce ne oformi kada bi trebalo da se oformi, onda nesto nije uredu sa organizmom, ocigledno i onda organizam umire.

Ja nikad nisam ni pominjao srce direktno. Ja sam ti rekao da zivot prestaje kada osnovne bioloske funkcije koje su neophodne prestanu da rade, bilo imao srce ili ne.

Pitanje je, jel se ti slazes sa tim, ili ne? Ako ne, zasto? Gde na cemu baziras to?

Ne mogu da ti odgovorim jer si upao ko padobranac u raspravu bez da procitas  o cemu smo pricali.... Tek sad mi je jasno da ne pisemo o istoj stvari samo zato sto nisi citao prethodne stranice...

Подели на овим сајтовима

Vidis ljubicasta, koristeci tvoju logiku.. i tvoj nebukvalni pristup zivotu.. u El salvdoru sada mogu d tuze zenu z pobacaj.... da lezi kao da je zaklala zivog coveka.

Za te vase zenske opustene, i meke poglede na "informaacije" nem mesta.... bar ne kada su ozbiljne stvri u pitanju... 

Kao na primer to da li je neko ubica ili nije....

Opet bukvalno shvatas informacije.A takav pristup nije predvidjen za nekog ko logicki zakljucuje.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Ja nikad nisam ni pominjao srce direktno. Ja sam ti rekao da zivot prestaje kada osnovne bioloske funkcije koje su neophodne prestanu da rade, bilo imao srce ili ne. I to vazi za sve organizme, u svim stadiumima zivota.

slzem se brate... znai jedno vecina zen su ubice... u pravu si skroz.. idi sada im reci to iskreno i u oci.. izbaci sve informacije i svu istinu..  ne samo polu istinu, p d se iscudjvaju ovde......

Подели на овим сајтовима

Opet bukvalno shvatas informacije.A takav pristup nije predvidjen za nekog ko logicki zakljucuje.

Pojma nemm sta time oces da kazes, ne razumem taj uvijeni prisutp izmedju redova.... nisam devojka... 

Подели на овим сајтовима

A kako ti shvatas informaciju da 70% trudnoca se prekine a da za mnoge nisi ni znala da postoje?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...